Nurozsln Btlshnnn Bende şuan 6+1 bakalım ne olacak bu sefer çok merak ediyorum sağlıklı olsunlar da hayırlı evlat olsunlar 🤲 rabbim inşaAllah bir de kız evlat verir 💖
Btlshnnn Nurozsln amin canım öncelik sağlıklı olması tabi ki gönlümüzden geçeni nasip etsin Rabbim hepimize 🤲🏻🤍
Esoakbyk Btlshnnn ben cinsiyet öğrenmeye gitmeden önceki gece erkek gördüm,cidden cinsiyeti erkek çıktı 😊
SrpYlmz Btlshnnn ben cinsiyeti öğrenmeden önce sadece bir kere güzeller güzeli bı kızim olduğunu gördüm kicagimdaydi bidada hiç gormedim ve kızım olucak Allah’ın inziyle ☺️🫶🙏
Begum- Aaa ben dün gece gördüm rüyamda mavi şapkalı mavi tulumlu tombiş bir bebek . Kucağımda falan değildi kimse senin çocuğunda demedi ama bilmiyorum . 12+1 haftaligiz. 3 haziranda doktora gideceğim bakalım cinsiyet tahmini yapacakmı doktorum
eceyc314 Btlshnnn oğlumda daha test yapmadan üryanda erkek bebek emziriyordum o gün test yaptım pozitifi gördüm ve hep oğlum olacağını hissettim. Kızımda da 11. Hafta civarıydı sanırım rüyamda kız bebek görmüştüm.
Fundaaaaa Btlshnnn 2. Bebeğimde gördüm tombik bir erkek ama biz kız diye biliyorduk cinsiyetini hayır olsun dedik 2 hafta sonra detaylı da kızımızın aslında erkek olduğunu öğrendik 😁😁
Mstfmom Yani kızın oğlun olacak diye değilde erkek çocuğa sevinecek birini bana gülümserken gördüm sürekli de görüyordum doktorum kız dedi hayır erkek dedim gerçekten de oğlum oldu
Nmshs Hamile olduğumu oğrenmeden hemen önce erkek bebek vardi ve oğlum diye seviyordum bildikten sonra doğum yaptigimi ve erkekti ama kiz geliyor 😅
zeliskya Btlshnnn ben ikizlerimi ilk başta 2 kız gördüm sonra 1 kız 1 erkek gördüm ama 2 oğlum oluyor 🐣🐣
Leyliya Btlshnnn benim bebeklerim kız rüyamda doktor ultrasonla bakarken erkek olduklarını söylüyordu, tersi çıktı🥹