Berfin_aslan_8027 Nayas aynıyız bense 35+3 deyim ama doktorlar bebegin bana kalp atışlarını yavaş olduğunu soyluyir
Nayas Berfin_aslan_8027 gün aldik 2 haftaya sezeryanla inş. Banada 3 hafta ondesin dediler doktorlar. Allah yardımcımız olsun ins herkesle beraber
Nayas Berfin_aslan_8027 bebeğin kalbinin yavaşlığa ilgili neden oluyomuş baska doktora gittinizmi ? Bana öyle dediler direk baska doktora gittim genetik olabiliir denildi.
elifdiyorkii momofmychildren 33+3 parmaklarımı açıp kapayamıyorum resmen canım yanıyor ayaklarım da aynı şekilde ödemler çoğalmaya başladı🥹
1_papatya Busraincc aramızda 1 gün var bende 24 haftalığım kaç kg aldın ben 9 kg almışım biraz fazla almışım sanırım bu gün sağlık ocağına gittim hemşire de birşey demedi ama 48 kg ile hamile kalmıştım 57 olmuşum
Busraincc 1_papatya ben 6,5 kilo aldım 24 haftaya girdim inşallah çok fazla almayız ya ben kilo almaya da meyilliyim
KubraE35 38+3 olduk bacaklarda çok ödem oluştu onun dışında gece durmadan wc kalmaktan uyuyamıyorum yalancı sancıları saymıyorum bile doğurmak istiyorum artık diye bağırmak istiyorum
Deletedmom_116 KubraE35 Bagirsanda cagirsanda bebiş ne zaman isterse o zaman 🥹🥹😂😂Çok cektim Gelmek bilmedi
Dilaraogzhn KubraE35 çok şükür böyle hisseden tek değilim … Cidden bazen doğurmak istiyorum diye bende içimden geçiriyorum
Deletedmom_116 momofmychildren 😂😂Herkese sorup senin siylemeyi unutman sakamiiiiii djjddk Hamile değilim 11 ay 10 günlük bebikim var ama son haftalara yaoinsaniz özellikle 30 ve üstü Sonrasini kolay beklemeyin Gün geçtikçe Agirlaşirsiniz Yürüyemez hala gelirsiniz çatı kemiginiz doğuma hauzrlar kendini 🥲🥲
KubraE35 Deletedmom_116 bebiş makat gelişli olduğu için normal doğum olmayacam sezeryana alınacam alsınlar artık istiyorum