SrpYlmz Kaderrdiler 😁😁 guldurdunuz beni Allah iyiliğinizi versin Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏
Begum- 12+1 olduk . 3 haziranda doktora gidicem . Çok heyecanlıyım cinsiyeti öğrenebilecekmiyim acaba
Kubraalp67 Begum- biz 13 de öğrenmiştik kız bebise benziyor ancak tam doğru görebilmek için 16. Haftayı bekleyelim demişti sonuç yine aynıydı😊
Berfin_aslan_8027 Ahsennesli cnm benim arkadasimda 37+4 te bacak araları ağrıyor diye gitti çocuğun suyu bitmiş dedi doktor sezaryana aldılar amacım seni korkutmak falan değil cnm yinede bunun için doktoruna danış bence
Yaren1807 Ahsennesli bende de aynıı şekilde özellikle oturduğum yerden kalkınca bacak aram kasiklarim agriyor sanci mi bu😬
Ilknurbayndr0 Haticeburak06 bizde 40 haftalık olduk tık yok bide kızlar erken gelir diyorlar bizimkiler çok nazlı çıktı
Mutlu30 Haticeburak06 bizde de durum aynı aynı haftadayız bekliyoruz gelen yok belirti yok malesef :(
deniizz_ momofmychildren 25 haftalık olduk haftaya kontrolumuz var sol bacağım çok ağrıyor 2 gündür bebek sürekli toplanıyor sebebini anlamış değilim 🥹
Esraalic momofmychildren 36+2 haftalığız bazen adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor birde belim geceleri ateş basıyor uyuyamiyorum 😔
Berfin_aslan_8027 DenizSs-5 Bende 35+3 oldum ama çocuğun kalp atışları yavaş diyorlar sezaryana alırlar seni diyorlar yarin kontrole gidecem bu durumu aranızda yaşayan varmi acaba??
elmarmut_1 9 haftalık olduk bugün, bulantılar mahvediyor beni sağlıcakla kucağıma aldığımı görürüm inşallah 🥺🤲🤍