1prensesannesi__ momofmychildren 29+3olduk asko kaldı son 10 hafta kontrole 1 2 haftaya ancak giderim 😃
Moonfaced momofmychildren 29+3 zaman su gibi aktı hala kendimi hamile gibi hissetmiyorum çünkü karnım çok büyümedi
33caglaunlu momofmychildren merhaba canım 22 +1 haftalıgiz şükür şeker filan yok 95.5 kilo ile hamile kaldım 92 kiloya indim şimdi tam 95 kiloyum almadım sayilir
BirAskMasali1323 momofmychildren 18+4 🌺detaylı ultrasonu bekliyoruz..Bugün tetanoz aşısı oldum kolum agiriyo ayriyeten aşıyla alakalı mi bilmiyorum ama bugün kusmaktan beter oldum normalde hiç kusma yoktu hamileliğin başında bı iki defa olmuştu oydu. Sırt ağrısı çok fazla öyle yani..Rabbim sağlıkla sıhhatle bebislerimizi kucağımıza almayi nasip etsin 🙏
eecceeemmmm 23+6 ikiz serklajlıyım, yatarak zaman geçirmeye çalışıyorum umarım sağlıkla kucağımıza alırız 🥰
Mutlu30 Haticeburak06 bizde de durum aynı aynı haftadayız bekliyoruz gelen yok belirti yok malesef :(
Tibmer momofmychildren 38 haftalık oldum ayın 3 ünde de doğumum var ikinci sezeryanim olacak hepinizin dualarını bekliyorum ♥️