Zhrbjts Sabah uyandım.uykum var aksam uykum var hep uykum var 8+3üm bunun üstesinden gelmek icin neler yapiyorsunuz sosyal hayatimi cok etkiliyor ve çalışıyorum beni cok zorluyor
Lalemmm12 Zhrbjts daha çok yolun basındasın o ne ki 😅 akşam 7 oldu mu ayakta duramazdım şuan 35 haftalığım bu haftalarda da bulantım ve uykum geri geldi burası çok zor ucu başka yere çıkıyor gelmeyin 😅
Nurdzdr Zhrbjts şuan 36+4 Hfdayim bebiş kız ilk üç dört ay deliksiz uyudum sizinde dediğiniz gibiydim tamm malesef engel olunamiyor buna ben yapamadım
Ummuhanyeslova Zhrbjts 8+6 dan selamlar bende sürekli uyku halinde uyuyan biri haline dönüştüm vr bir benim ilgilenmem gereken oğlum var ama kolum kalkmıyor diyorlar ya o derece kendimi toplayıp kaldırabilirsem ne büyük şans yoksa böyle devam ediyor
Zhrbjts Lalemmm12 ay benim suan kasik batmalarim arada sanci gibi agrilar bel agrisi ve ic bacak agrisi yasiyorum birde uyku sukur baska bir sey yok ama artik uykuya dayanamiyirum🤣🤣
EceQueen Kahve içerek ayakta duruyorum mecbur, evet iyi değil ama diğer türlü de işe gitmem mümkün değil. Kahveyle yarı uyanığım
Zhrbjts EceQueen ay bende kahve icmek istemiyorum ay ne olacak boyleee istifa etmek ve etmemek arasinda gidip geliyorum valla
Nurdzdr Zhrbjts ben çalışmıyorum o yüzden rahattı çok zorluyorsa bırakmalısınız Dr da söylüyor vücut istiyor ki uyku oluyor engel olunmuyor çünkü çok denedim ama 4aydan sonra hafifledi o deliksiz uykular bitti yinede çok uyuyorum hala herkeste farklı ilerliyor süreç sonuçta
Damlaozzz Zhrbjts Hiçbir şey yapamıyor insan inanın sadece uyumak istiyordum bende sizin gibi nasıl tatlı tatlı bastırıyordu uyku her fırsatta uyumaya çalışıyordum 2. trimesterda geçti 3te yine başladı 😅😅