Balkokulum11 melissannesi Bende sizdenim😁, kardeşi olsun yanlız büyümesin derdindeyim , rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 💙
Kontes001 Bende kendi kendimin topuğuna sıkmış gibi hissediyorum 😀 ikizlerim 7 yaşında ben hamileyim. Tam rahata ermişken 😀
Smyye150292 Yusufayazin__annesi Rabbimin izniyle olur inşallah kalbini ferah tut Rabbim en hayırlısını nasip etsin inşallah hakkında🤲🏻🌸
ktnzehra49 Burcu-2634 ay rahatlık batıyo galiba ya 😅 biri 4 yaşında biri 2 buçuk ara sıra aklımdan geçiyo ama bi iki senesi var gibi şu anlık 😅😅
Burcu-2634 ktnzehra49 Allah onlara sağlık sıhhat uzun ömür versin bacım sabrın varsa yap gitsin benim sabrım kalmıyo bazen bitince de oturup ağlıyorum 😂
Sinemm68 Yusufayazin__annesi be zamandır olmuyor acaba aynı sorun ilki hemen oldu 4 yaşına girecek 6 aydır olmuyor
Meryemcee 2.yi kardeşi olsun yalnız kalmasın dedik şimdi 3. Ye hamileyim sürpriz oldu bize de 4 ay sonra aramızda o da insAllah 3 ününde araları 2 buçuk yas 🙈🥰
Semanurry melissannesi 2.gebeliğim 3 buçuk yaşında bi kızım var 🩷 kız kardeş geliyor ona. 💕 bize biraz sürpriz oldu açıkçası 😅
Tibmer melissannesi ikinci yolda geliyor ayın 3 ünde doğum var kardeşi olsun diye yaptık onuda kız diye beğenmedi hasbam neymiş erkek olsaymis daha iyiymiş 😂