hayalim35 Merhaba kızlar doğumdan en fazla kaç gün snraya kadar muayene yapılıyor bana randevu al dediler haziranın 14 üne buldum geç olmaz mı kızım 28 günlük anca bulabildim
mervemurat16 hayalim35 göz muayenesi 6 aylıkken yapılacakmış bana öyle söylemişlerdi ama sağlıkocağına gidince ışıkla gözüne bakıyorlar herhangi birşey varmı diye tam detaylı 6 aylıkken bakılacak
betulrahimi hayalim35 sağlık ocağı ile konuş bana dün söyledi ilk göz muayenesi ve topuk kanını doğum yaptıktan sonra yapıyorlar sonrasında biz yapıyoruz demişti sadece topuk kanının günü hatırlıyorum oda 5-8. Günü arası sağlık ocağında yapılıyor göz muayenesi ve işitme de yapılıyor ama günlerini hatırlamıyorum
sevaldqn1 hayalim35 3 aylikken götürmüştüm ben 6da götürmeyi düşünmüştüm ama sağlık ocağı ısrarla 3 4 ay gibi israr etti
hayalim35 mervemurat16 doğumdan snra yeni doğana gittik kontrol için doktor söyledi sağlık ocağına gidince sofayım bnde tşk ederim canım cevabın için
3438FG mervemurat16 Bize hastanede 1 aylıkken detaylı bakıldı. Gözüne bir damla damlattılar ve 10 dakika beklettiler, sonra bir tane daha damlattılar yine bekledik 10 15 dakika kadar, sonra göz doktoru baktı baya bi
hayalim35 betulrahimi topuk kanı alındı işitme testi yapıldı sadece göz kaldı randevu aldım o günde kızım Allahın izniyle 44 günlük olacak
sevaldqn1 hayalim35 ışık ile bakıldı ama detaylı olarak 3 4 ay gibi bakıldı bence yeni doğan döneminde göz muanesi çok erken çünkü zaten tam gelişmemiş oluyor ve zamanla görme yeteneğine sahip oluyorlar bebeginiz şuan bulanık görüyor tam net göremez o yüzden bence idal olarak 6 ay en iyi bir zaman dilimi
hayalim35 sevaldqn1 doktor söyledi bi de diğer 2 çocuğumda da ilk ayda bakıldı sanırım soracam sağlık ocağına tşk ederim