Nzlelms Lohusa pijamaları cok klasik, babaanne modeli, modern guzel bir takım bulamadım.. Hastanede de rahat ama güzel olmak istiyorum. Sizce pijama yerine rahat ne giyilebilir ?
myavocado Nzlelms pijama harici bir şey ile çok rahat edilmez gibi. Çok güzel, modern pijama takımları var aslında illa lohusa takımı olmasına gerek yok, önden düğmeli pijama takımı yeterli olur.
Zmom Nzlelms eşofman takımı olabilir. Yada şortlu penye kumaş takım onlar da rahat efil efil. Onun dışında çok güzel pijama takımları var. Zaten sıcak insan her şeyin içinde bunalıyor.😂
Ugurhilal Nzlelms önden düğmeli sabahlıklı çok güzel pijamalar var aslında penti penyemood vs bakabilirsiniz trendyolda bile Müslin çok şık ikili takımlar var
Aslann24 Nzlelms aynı dert bende de var 😀 trendyolmilladan 2 adet şortlu pijama takımı aldım. Bi tane beyaz elbise aldım. Şimdi ise sabahlık bakıyorum ve bi tane daha beyaz elbise alacağım koton defacto stradivarius buralarda güzel beyaz elbiseler var. Görsel atmak istiyorum ama buradan nasıl atılıyor onu bulamadım. Sabahlık yerine kimono da alabilirsiniz.
Eko93 Nzlelms ben gecelik giydim ve iyiki de öyle yapmışım. Sezaryen oldum. Wc girerken kolaylık. İlk 2 gün falan kanamanızda fazla oluyo