Elmas03 Adetim 17geldi 21 bitti zaten geç geldi neyse su an yumurtlama dönemindeyim alt kaşığıma hafif hafif sancılar batıyor ve ayıptır söylemesi sankı sıvı kaybı gibi bişey hissediyorum (kan değil) sizce neden olabilir?
Elmas03 Nurbozdag08 anladım korkmam gereken bişey yok demi , daha adetim yeni bitti ve birden böyle olunca dedim eyvah yoldunda gitmeyen bir şey var.
Nurbozdag08 Elmas03 Elmas03 yok canım uzun süre devam ederse gözlemle hamilelik yok dimi daha yeni adet oldum demişsin de
Nurbozdag08 Nurbozdag08 bebek istiyorsan birde o yüzden de oluyor benmde korunmadığım zamanlar oldu diye hatırlıyorum
Elmas03 Nurbozdag08 evet yeni addet oldum 17addet oldum 21son günüydü , yumurtlama dönemindeyim, evet hamile kalmak istiyorum.
Elmas03 Nurbozdag08 nasıl yanı ? Korunmasız ilişki oldu evet ve yalan yok nerdeyse bir senedir korunmasız ilişki
Elmas03 Nurbozdag08 amiiinnnn inşallah peki sence bu dediklerim bi ihtimal mi ki hamile olup olmadığıma yoksa çok erken mi ?
Nurbozdag08 Elmas03 bilmiyorum canım vücudun kendini hazırlıyor da olabilir gebeliğe bende 13 haftalık hamileyim de tam hatırlamıyorum ilk belirtilerimi adet gecikmesinden anladım ben yani başka akıntı dikkatimi çekmedi bi bilgim yok
Elmas03 Nurbozdag08 hmm teşekkür ederim sağ ol,inşallah Sağ salim kucağına almayı nasip etsin Mevla’m🩷