seyma281015 KYLZ kişiden kişiye değişiklik gösteren birşey aslında beta. Benim de 8 binlerdeyken 4hafta 1 gün çıkmıştı ultrasonda. Gayet de tek gebelik yani ikiz olacak diye bşey yok
MelekAnnesi52 KYLZ benim de 4+5 de 4575 çıkmıştı arkadaşlarım çok yüksek ikiz kesin dedi ama öyle olmadı herkeste aynı olmuyor değerler
Bayanmucize Büyük ihtimal çoğul gebelik çünkü değerin bu kadar çıkması tek gebelik için mümkün değil Allah gonlunuze göre versin😊
Cyla2014 KYLZ gebelik için ilaç kullandıysanız belki olabilir ama evet 4+5 için baya yüksek maşallah ben adet olacağım gün 23 çıkmıştı tek bebek
KYLZ seyma281015 Hep yüksekse çoğuldur fln diye duydum da o yüzden dikir almak istedim ama dediğim gibi ailelerde yok ☺️
KYLZ Deryamira Doktorum bugün ultrasonda gördü keseyi ondan 2 gün önce 4536 ydı ama zaman görünmemişti karından baktığında bugün gördü 4+5 dedi
Esrarslan KYLZ benim 4+0 ken 2200 dü bizde acaba mı dedik ama tek gebelikti hormonlarla alakalı veya tam yumurtlama gününde hamile kalmış olabilirsiniz
svmeybgl KYLZ yoo gayet iyi değer benimde o tarzdı ama tek gebelik . Bhcg kişiden kişiye göre değişen bir değer bir sınırlaması Yok