Sitionline Ssraa evet özelse sıkıntı olmaz verir diğer gidişine 😊 bende cinsiyet partisi yapmak istiyorum da iyice net olsun istiyorum burda baya bi değişiyor diyen var da rezil olmayım diye bekliyorum 😁
Ssraa Sitionline ay ben herkese dedimbile😁 ama biz eşimle hep oğlan hissediyorduk. Yani doktor kız dese şaşırırdık o derece :) Bize de kız derlerse biz de baya rezil oluruz😂
Sitionline Ssraa yaa bizde kız bekliyorduk ben kız hissediyordum😁 cok sasrdık erkek diyince odadan çıkınca ilk dediğim şey mavi renge alışmam lazım oldu 😁
Merver hunilimom bizde 16 da zorla iki saat aradan sonra tekrar ultrasyonda bakto kız ddi hiç göstermedi hep kapalıydı bacak
Meri15 PrensesimDoga özel hastanede 10+4 de söyledi 12. Haftada net erkek dedi. 13. Haftada devlet hastanesinde doktor da net erkek demişti. Detaylı ultrasonda baktılar erkek 🤙🏻 Belli dir şu an
Tuubaaa PrensesimDoga herkesin farklılık gösteriyor kimi çok erken haftalarda öğreniyor kimi geç öğreniyor bence bu bebeğin pozisyonu ve hastane cihazına bağlı. Ben 14+1 de öğrenmiştim.
Duygu01 17+4 te gittm yüzde 75 kız dedi açmadı bitürlü 21. Haftada gittiğimde net söylicek. Değişebiliyomuş çnkü doktor görmeyebiliyor