Cansuuu16 Merhaba kızlar ben 5.haftamda gittim duyamayız henüz dedi doktorum 7.haftada geldi dedi ve girdim haftama cumartesi randevum var çok sabırsızlanıyorum sizler ne zaman duydunuz ?
Cansuuu16 Deletedmom56 hadi ya ne güzel sabretmek en doğrusu galiba bakalım ben de bu hafta duyarım Allah'ın izniyle 😊
Kestanegulsah Zeytinim 8. Haftada duyanlar oluyormuş asla üzülmeyin siz artık annesinin içinizde sizin her duygunuzu hisseden sizin parçanız var onu hep sevin dua edin Allahın izni ile bebişiniz size süpriz yapacaktır ☺️
Ebrom Cansuuu16 iki hafta sabredip 7+5 de hem bebeği gördük hem kalp atışını duyduk canım 🥰 darısı başına inşallah
Cansuuu16 Kestanegulsah evet öyle tabi dua ediyorum ve sanki hissediyor gibiyim bilmiyorum içimi ferah tutmalıyım 🙏💕
ZehraS Cansuuu16 5ya 6 haftada altdan ultrasonla duyuluyo cnm ama kisiye gore deyisiyo 10 haftaya kadar sure biliyo kalp atisini duyup duymamak
Nebosyrgnr Cansuuu16 6. Haftada kalp atışını görmüştük doktor şuan duyamayiz demişti fakat ben ısrarcı davranınca dinletti çok hafif bir şekilde duymuştuk 7. Hafta da tekrar kontrole gittim ve net bir şekilde duymuştum 🤗🤗