Evet hep herkesinkini okuyodum ve bı gün buraya yazmayı bende çok istiyodum ve sıra bana geldi dün 26 Mayıs’ta hiç ne sancı ağrı yoktu gayet iyidim duşuma falan girdim hatta ılık duş aldım sıcak bile değildi duştan çıktım gayet iyiyim normal gidiyo herşey tabi sonra çıktım duştan giyincem af edersiniz iç çamaşırımı giydim ıslandı sonra çok şaşırdım baktım beyaz akıntı geliyo böyle nasıl diyem normal akıntı gibi bende o zaman normal dedim ikinci iş çamaşırını giydim oda ıslandı sonra bida değiştirdim üçüncüyü giydim sonra neyse dedim az ilerledim çok az geldi pazara gidiyodum tam merdivenden inerken az daha su geldi sonra tam pazardayım az alışveriş yaptım baktım iyice su geliyo hemen yanındaki tecrübeli komşuma dedim hemen hastaneye gidecelim dedi sonra hemen eşyaları aldık gittik içeri girdim suyun geliyo acılman çok yok dedi devlet hastanesi çokda bişe demiyo bana ne kadar olduğunu yatış vercez kontrol edicez dedi bende tamam dedim ilerler zannettim sabaha kadar 3 defa falan girdim NSTye sancı birinde vardı ikisinde gözükmedi hatta bende şok oldum baktılar ilerleme yok doktor geldi suni verin dedi gece reddetmiştim alttan baktı verelim hemen gelsin dedi bende herhalde az kaldı falan zannediyor meğerse daha 2 deymis iyice sinir oldum iyice boşuna suni aldım dayanılmaz hale geldim gücüm yetmiyodu artık arada geliyodu ama iyice deli oldum sonra baktım dayanılmaz hale geldim eşimi aradım ben yapamıyorum direk beni özele götür sezeryan olucam dedim devlette 1 buçuk gün kaldım ama refakatçi almadı etmedi destek olanda uok yani insan daha kötü oluyo eşimde tamam gidelim dedi hemen geldim ben özele aldılar odaya NST ye bağlıyorlar ama sancım 10 dakkadan gelen 5 e düştü sonra 2, dakkada bir gelmeye başladı ve çok sancı oldu delirdim bagirmaktan falan doktorun gelmesini bekliyoz sezeryan için sonra af edersiniz çişim geldi dedim sonra ıkınma hissiyatım var dedim hemen masaya aldı hemşire baktı tamam artık geliyo dedi doktoru çağırdı doktor yeni gelmişti sezeryandı hani dedi oda şok oldu valla dedik geldi ıkın hemen dedi ikinci ıkınmamda çıktı Rabbime şükürler olsun kolay oldu o an eşi çıkarken az daha ağrı hissettim ama o kadar şiddetli değil oda 10 dakkada hellettik giyindim ettim bebeğimi aldım çıktım dışarı Rabbime şükürler olsun ki güzeldi zaten çıkar çıkmaz insan herşeyi unutuyo emin olun🥲🥲 benimki böyleydi kızlar ha özelde 20 bin verdim ama değdi o sancıyla 1 saatte doğdu miniğim rabbim hepinize sağ salim almayı nasip etsin 💗🌸