Sedaaekm aogoya valla bişey diyim mi ben o kadar emindim ki erkek olduğuna cinsiyet partisi falan yaptık ama ben asla şaşırmadım merak etmedim çünkü çokkkk emindim erkek olduğuna😄
aogoya Sedaaekm yaaaa nedense benim içimdeki seste erkek diyor ama emin olma dedi belli değil çünkü diyip geçiştirdi ikilemde bıraktı beni az önce
aogoya Beybitooo hayır yaaaaaaaa kadın bir ihtimal kız dedi ama sakın parti fln yapma bir ay sonra geldiğinde kesin şekilde söylerim dedi
aogoya Cimenn1223 yok canım yaaaaaa doktor resmen bana gidip cinsiyet partisi yapacak kadsr kesin bişey demiyorum ihtimal veriyorum sanki kız dedi ama 1 ay sonra gelirsin kesin erkek derim şaşırma kesinlik vermiyorum diyerek konuyu kapattı ama heeeerkeeeesss keseden bebekten erkek diyor kız diyen 1-2 kişi vardı tahminlerde bilemiyorum o yüzden 😂
aogoya Beybitooo yok yok göstermedi sanırım ay bilmiyorum ya okdr kafam karıştı ki tahmin edenlerin %80 i erkek diyince sanki ona odaklanmış gibi oldum 😂 aslında bir oğlum var 😂😂 sağlıklı olsunda bakalım belki dayanamayıp 2 hafta sonra giderim görmeye 😂😂
Ezgiiyo Tam olarak 12. haftada nipt testi ile öğrendik, öncesinde de hocamız erkek gibi görüyorum diye bilgi vermişti :)
173436 aogoya 12. haftada oğlumuz çok net bacak arasını gösterdi doktorumuz erkek dedi ama isterseniz biraz daha bekleyelim ilerleyen süreçte %100 net konuşurum dedi detaylı girdik bebeğimizi erkekmiş hiç kendini gizlemedi oğlum😅
Merve_Burak_Bolat aogoya 12 yken tahmin verdi doktorum özel hastaneydi tahmini doğru çıktı yanılmadık
iremd-1798 aogoya ben 9. Haftada öğrendim kız dedi şuan 33 haftalık olduk kızım olacak yani doğru bildi 🥹🥹☺️🥰❤️🌷