Birdemetyasemin https://mutluresim.com/images/2024/05/27/zq6k3i.jpg. Kızlar selaaammmm. Pcosluyum ovülasyon testim sürekli aynı çıkıyo böyle yaşayan var mı normal mi acaba? Bu ay histeroskopi oldum 2 defa adet oldum ovülasyonlar bu şekilde hep
_Mother_ Birdemetyasemin pcos’lu kişilerde koyu ovulasyon testi sık görünüyor çünkü lh hormonu yüksek oluyormuş ondan kaynaklı sanırsam sıvı alımına dikkat ediyormusun bide
Maviss718 Birdemetyasemin bendede pcos var 4 ay boyunca hep megatif gördüm ve yumurtamın gelişmediğini anlayıp doktora gittim gelişmiyormuş. Klomenle 2. Denememde hamile kaldım
Birdemetyasemin _Mother_ su az içiyorum malesef ama yine dikkat ediyorum onu bende duydum ama sürekli aynı çizgi çıkmasına artık sinir oldum acaba yumurta büyümüyor mu diye de düşünmeye başladım
_Mother_ Birdemetyasemin en az 2 saat sıvı içmemeye çalış canım ovulasyon stres yapıyor biraz bende öyleyim çizgiler belli zaman sonra Moral bozuyor
Birdemetyasemin _Mother_ malesef moral bozuyo ama takip etmeyince de anlamıyoruz bide ben bu ay 2 kere adet oldum histeroskopi sonrası o yüzden takip etmem gerekiyo diye bir psikoloji oluştu 😂
Birdemetyasemin Maviss718 aaahhh sağlıkla gelsin inşallahhh. Benim 1 ay yumurta takibi yapıldı gonalf iğne ve femara ile büyüdü ama şuan kendim takip ediyorum sürekli böyle olunca da ya çatlamıyor yada büyümüyor diye düşünüyorum artık