OgretmenEva Pinar_bayhan-12 meslektaşız ne güzel 😍 allahtan bir mani çıkmazsa 37 ye kadar çalışmayı düşünüyorum doğum sonrasına aktarmak için siz nasıl planlıyorsunuz?
Pinar_bayhan-12 OgretmenEva ben ikinci dönem bası tam 32 hafta oluyoruz ya izne ayrılmayı düşünüyorum. Suan bile zorlandığımı hissediyorum 🤦🏼♀️ Okulda sabahcıyım 7.30 da ders başlıyor kalkıp gitmek çok zor geliıyo
Aysun26 Annebsr henüz kullanmadım ama yakın arkadaşlarımda 2 tane kullanan var 2 yıldır kullanıyorlar çok memnunlar
Aysun26 Annebsr ben çok beğenerek aldım tabini bende bi çok marka araştırdım ama yakın çevrem memnun olunca Pierre Cardin ağır bastı benim için evde denemelerini yapıyorum kullanımı basit ve çok ağır olmayan bi araba
TimuinMeliskdem Annebsr twist travel aldık bizde bordo rengi şuan en uygun n11 de bende ordan aldım tavsiye ederim çok güzel ve kaliteli
Dmn-rumeysa81 Svnccnr Kraft mist aldım ben çok hafif ve kabin boy olarak katlanıyor travel grubunda en hafifi diyebilirim casualle arasında kalmıştım bunu aldım
EsenBursa 1850 ben onuda dusundum ama tek dezavntji bebek hep size ters kaliyor kendinize ceviremiyorsunuz ama surusu falan gayet guzel. Bizde casual quantum travel aldik
1850 EsenBursa puset takılıyken bıze bakıyor ama pusetsiz bıze bakmıypr malesef. Tek dezavantajıda o sanırım
dere07 Casual Cadillac Safe aldım. Anneler tarafından ödül almış bir bebek arabasıyıl ve bebeğin vücudu daha rahat olabilecek şekilde tasarlanmış bir arabaymış. Pusetiyle birlikte 1650 tlye aldım.
Pinar_bayhan-12 dere07 güle güle kullanın 🙏🏻 Baktım şimdi uygun almışsınız 1850 1900 gibi fiyatlar gördüm
dere07 Pinar_bayhan-12 teşekkür ederim fiyatlar 15 ocaktan sonra değişecekmiş 2000 tl falan olucak diyorlardı