Pinar_bayhan-12 Merhaba 28+4 haftalık hamileyim. Kısmet olursa erkek bebek bekliyoruz bebek arabası için fikirleriniz neler
OgretmenEva Pinar_bayhan-12 biz de 28+5 iz uzun araştırmalarımız sonucunda inglesina trilogy city aldık biraz pahalı ama rahat ve uzun süreli kullanımı düşündük sağlıcakla gelsin miniğiniz 💕
Omerhatice Pinar_bayhan-12 e bebekden canyon baby plus markasini tercih ettm ve cok mumnunum kullaniyorum 2 aydir tavsiye ederim benmde oglum oldu siyah-gold renk tercih ettm
Pinar_bayhan-12 OgretmenEva OgretmenEva Hemen internetten bakıyorum ☺️ Sizde Can sağlığı ile kucağınıza alırsınız insallah 🙏🏻 Öğretmen misiniz
GamzeYlcnr Ben Pierre cardin travel aldım. Kullanmadık daha ama tekerlekleri falan hızlı dönüşleri güzel diye omu tercih ettim
Pinar_bayhan-12 GamzeYlcnr çok kararsız kaldım kullanışlı olsun istiyorum piyasada çok çeşit olunca insan kararsız kalıyo
Aselnaz33 Pinar_bayhan-12 bordo gold olanını aldım :) ve ayrıca puseti 9 aya kadar diğerleri 6 ay 💁🏻♀️
Pinar_bayhan-12 OgretmenEva bende öğretmenim ☺️ İkinci dönem izne ayrılacak mısınız yoksa Doğum sonuna mı aktaracaksınız
GamzeYlcnr Pinar_bayhan-12 evet haklısın bende casual cadillac ile Pierre cardin arasında kararsız kalmıştım ama Pierre tercih ettim umarım pişman olmam. Joker de çok indirim vardı oraya bak istersen
OgretmenEva Pinar_bayhan-12 meslektaşız ne güzel 😍 allahtan bir mani çıkmazsa 37 ye kadar çalışmayı düşünüyorum doğum sonrasına aktarmak için siz nasıl planlıyorsunuz?
Svnccnr Benimde daha hamileliğim in başındayım fakat oğlumda 3 araba değiştirmiş biri olarak hafif ve travel istiyorum casual cadillac ve maxi_cosi dana arada kaldım ikisinin
Dmn-rumeysa81 Svnccnr Kraft mist aldım ben çok hafif ve kabin boy olarak katlanıyor travel grubunda en hafifi diyebilirim casualle arasında kalmıştım bunu aldım
1850 AvBurcu Pinar_bayhan-12 bizde joie litatrex 4 travel sistem aldık. Fazla agır degıl. Kullanıslı. Kalıtelı. Puset dırek araba üzerine yerleşiyor .
Pinar_bayhan-12 Deletedmom56 bende o markayı alırsam siyah alırım kararsız kalmıştım renkte sizden fikir almak iyi oldu ☺️ Tşk ederim