hayalmasal 2 kızım var haziranda 3. bebeğimi düşünüyorum hayırsıyla tabii erkek olmasını istıyoruz tabiki hayırlıyla son kez hamilelik düşüyorum gönül iki evladında tatmak istıyor neler yapabilirim ovulasyon takibi yapacağım başka önereceğiniz şeyler varmı ?
Mucizee80 hayalmasal ovulasyon takibi yerine gün aşırı ilişki deneyin ayrıca sağlıklı beslenmeye özen gösterin bol su bol hareket ve ceviz fındık badem yemeye gayret edin Rabbim gönlünüze göre versin benimde bir oğlum var Rabbim inşallah bir kız evlat nasip eder banada 🥰
gayesblog hayalmasal cinsel perhiz yapın mutlaka. Bence sık ilişkiye girmeyin. Sperm kalitesini düşürüyor ve Y kromozomlar erken ölüyor. yumurtlamaya yakın ilişkiye girin 2 gün yeterli max.. 3 gün öncesi falan olmasın. Allah gönlünüze göre versin
Elif1989- hayalmasal bende erkek bebek icin deniyorum tabi rabbimin izniyle ben instagramdan cinsiyet planlama aldim denedim hamilelik olusmuyor bir senedir dev ediyorum onun icin ovulasyon testi sart cift cizgi gördükten sonra siliklesmesini bekliyeceksin siliklestikten sonra iliskiye gireceksin yani yumurta catlamis olmasi lazim erkek bebek icin tabi zor hamile Kaliyorsun bu sekilde ama erkek bebek icin bu yöntemi uyguluyorlar deneye bilirsin
Sermec27 gayesblog 3 oğluma da sık ilişkiyle hamile kaldım yani adet bitimi ilişkiye başlardık yumurtlama görene kadar 1 er gün arayla ilişki olurdu 🥰
ZeynepDuru17 Elif1989- nasıl bir yöntem anlamadım banada söyler misiniz erkek bebek için ovulasyon bilmem ne hiç anlamadığım şeyler
hayalmasal Elif1989- bende planlama almayı düşünüyorum hatta bugün görüştüm dönüşünü bekliyorum bakalım
Elif1989- ZeynepDuru17 yumurtlamayi bulmak icin ovulosyon testleri kullaniliyorya canim cift cizgiyi gordukten sonra demek oluyorki 24 saat 48 saat aradi yumurtan catlayacak ozamanda iliskiye girmiyorsun test yapmaya devam ediyorsun siliklestigi zaman demekki yumurtan catlamis sonrasini degerlendiriyorsun Annadinmi canim insallah annatabilmisimdir
Balbebek012 hayalmasal bununla ilgilenen doktorlar var araştırıp gidebilirsin devlete gidip böyle bir şey desen umursamaz ama bu alanda isim yapmış birine gidersen o ilgilenir
Sadeceanne2 hayalmasal yahu hayır sakın öyle bişey demeyin terslerler alakası yok aynı günlerde hamile kalan anneler dolu bura. Ama hem kız hem erkek Oluyor Allahın bileceği iş o geç döllenme de olabilir. Adetin en başında da olabilir yumurtlama 2.3 günde bir ilişki düşünün nasipse erkek de olur değil ise rabbim sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü bir evlat nasip etsin eli ayağı akıl beden sağlığı yerinde başka bir şey denemeyin. O sayfalar Sadece tahmin günde kaç kişi yi engelliyor lar dır inan ki
ZeynepDuru17 Elif1989- anladım söyle söyleyim hamilelik çizgisi iki tane oluyor demi hamileymissin gibi ovulasyon testi dedin mi verirler heralde
Elif1989- ZeynepDuru17 evet ovulasyon testi dedigin zaman verirler adetten sonra 10. Gun teste baslarsin yumurtlamayi bulanakadar adetin kac gunde bir oluyorsa ona gorede baslayacagin gunde yazar kagitta
ZeynepDuru17 Elif1989- amı inşallah canım cumlemizin sağlıkla sıhhatle gönlümüze göre versin rabbim hepimizin içinde benimde 🫶🤲🙏
Msydn6 hayalmasal Allah gönlünüze göre versin ama bizde öyle düşünerek yaptık 2 oğlum vardı bizde kız çok istedik ne duaları ettim ovüladyon yaptım yumurtlama öncesi ilişkide kız x spermlerin tutma olasılığına varana kadar hesap kitap yaptık ama 3. Oğlan geliyo bazen nasip kısmetten öte yol yok yapacak bişey yok hayırlısı olsun