Ebru3435 Kızlar İstanbul da oturuyorum. 5 aylık hamileym daha hiç bişi almadım. Nereden hem uygun hem kaliteli şeyler alabilirim. Kendime de lohusa geceliği almak istiyorum. Siz nerelerden aldınız? Kıyafet, mobilya gibi.
Busraburakkk Ebru3435 Bi anne yanı beşik aldık çarşıdan mobilyacıdan bebek arabası netten hastane çıkışı aldım civilden bikaç zıbın aldım e bebekten 💙🤷🏻♀️🤲🏻
Hbsanneoluyo Ebru3435 bebeğin kıyafetlerinin çoğunu lc waikiki den aldım 10lu hastane çıkışını e bebekten aldım
Sedaince Ebru3435 ben e Bebek ve lc den aldım ama çoğu lc Waikiki hem kaliteli hemde uygun geldi fiyatlar
Ebru3435 Busraburakkk fiyatları nasıl normal mi her yere bakıpta mı alıyorsunuz? Ebebeğe bi ara gitmiştim çok pahalı geldi bana ama kıyafetleri çok güzeldi. Bebek yanı beşik tahta olandan mı aldınız?
Hakyemez Pijama lohusa takimi olarak degilde sabahlik pijama şeklinde aldim ben ozdilekten.esyalarda genelde e bebek cıvıl ama takip ediyorum kampanyalari karsilastiriyorum.Mesela bugün bi magazada bebek bakim seti 140tl iken internette 90 TL
Ebru3435 Hakyemez bende bakıyorum canım benim daha Bismillah diyip başlayamadım nereden başlayacağımı bilmiyorum 🤷♀️
Yelizkrc Sirkeci’de havuzlu han var oradan aldım herşeyini.e bebek te ne varsa daha güzel ve ucuzlarını orda bulabiliyorsun.
Ebru3435 Yelizkrc eminönüyle hiç karşılaştırdınzmı ben eminönünde gecelik sordum ordan lohusa için çok pahalı demişti ?
Ebru3435 Hbsanneoluyo kaç tane aldınız hastahane çıkışı herkes farklı diyor kimisi 2 yeter kimisi çok al diyor ?
Busraburakkk Ebru3435 indirimli zamanlarda aldım zıbın lar 3 ü 5 TL ydi hastane cıkısı da öyle indirimliydi beşik taht gibi olanlardan 🙈🤗
Kamelya Ebru3435 bende sormuştum eminönünde internetten 90 lira sorduğum model bana dediler ki 150 tl havuzluhandada bi takıma 250 falan dediler o kadarda ucuz değil
Yelizkrc Ebru3435 ben belli şeyleri alırken e bebeğin sitesine girip karşılaştırma yapıp aldım.siz Mahmutpaşa Yokuşu’nda pijama satan yerleremi sordunuz acaba?benim dediğim han sadece anne-bebek ürünleri satıyor.
Ebru3435 Busraburakkk ayy Allah güle güle kullanmayı nasip etsin canım benim 😍 Rabbim gönlüne göre versin 🙏🏻
erkilicc Ebru3435 lohusasepeti.com var çok güzel pijamaları bende bir tane aldım çok kaliteli ve güzel geldi. Tavsiye ederim çeşiti de bol.
Atafra Ebru3435 ben instagram dan bebetalya ve alp bebe diye bir site var hemen hemen bütün giysilerini ordan aldım.çok kaliteli ve uygun fiyatlı.diğer bakım ve araç gereçlerini ebebekten alıyorum.halada eksiklermiz var 🤦🏻♀️
Kamelya Ebru3435 kıyafetlerini toptancı satış yapan yerlerden aldık pasaj tarzı yerler daha uygun bakım eşyalarınıda babymall e bebek internet karışık aldık :) beşiğide internetten alcam bebek arabasına karar veremedim henüz
Ebru3435 Kamelya aynen banada 150 200 gibi bişi demişlerdi çok söylüyorlar 90 tl ye iki tane al daha iyi .
Omerhatice Ebru3435 kiyafetlerini anne yani besik ve arabasini e bebekden aldm Oda takimini masko mobilya kentinden almıştık 😊cnm
Ebru3435 Omerhatice Allah güle güle kullanmayı nasip etsin canım😍🙏🏻 masko mobilya dan oda takımı mı aldınız fiyatı ve kalitesi nasıl ?