kitten11 Trimester bana çok güzel hoşgeldin diyor , yatarken belim ağrıyor otururken belim ağrıyor ayakta da yoruluyorum vallahi öyle bir daral geliyor ki imdat diye bağırasım geliyor
amayinedeiyiilerledim kitten11 1 ve 3 gerçekten zormuş. 2. Trimester ne kadar hızlı bitti 🥲😂 ben bi doğuraydım sağlıkla diye diye günleri geçiriyorum🥲 yürürken kasıklarda baskı var sürekli çişim var gibi ama yok😅 bi de burnum tıkalı ama sümük değil🙄 sinüzlerim şiş🥲
niyetimkalpkirmamak kitten11 bende. Biraz önce uykumdan öksürerek uyandım. Midemden bir şey geldi boğazıma kaçtı nefes alamadım
ZeynepDuru17 kitten11 bende öyleydim inanki çok zor geçti şükür kavuştuk darısı söz bekleyen annelere olsun inşallah
kitten11 amayinedeiyiilerledim ya afedersiniz mutfakta iş yapıyorum tuvalet ihtiyacım bastırıyor resmen yani sanki oracıkta altıma işicem
Kubradagdevren amayinedeiyiilerledim daha 7. Ayımda o kadar aktif bir insandım ki 1 haftada yerinden kalkamayan yaşlılar gibi hissediyorum kendimi başından beri asla uyku hali olmamıştı ama şuan nerde olursam olayım kafamı koyduğum yerde uyuya kalıyorum 36. Haftaya girdik mide yanması felaket derecede devam ediyor göbek üstündeki kaşıntıdan bahsetmiyorum hiç sağ salim doğurup kucağımıza alalım inşallah zamanında vaktinde
amayinedeiyiilerledim kitten11 aynı aynı😂 sanki günlerce tuttum da bir anda gelmiş gibi😂 halbuki 5 dk önce girmiştim😂
kitten11 Esmam_ela25 topu topu 4 kilo aldım ona rağmen sanki çatlayaxak gibiyim daha fazla kilo alsaydım oturduğum yerden kalkamazmışım
kitten11 amayinedeiyiilerledim evet cidden ya bir şey baskı yapıyor resmen oraya , sağlıcakla kucaklarımıza alırız inşallah
kitten11 izobellaaa-_- evet her gün içiyorum limon sıkıyorum içine magnezyum da alıyorum ama akşamları özellikle daral geliyor
izobellaaa-_- kitten11 ya bende aynı sen gibiydim limon sıkıp içiyordum bebeğim zayıf doğdu acaba alakası var mı ki😃😃
amayinedeiyiilerledim Kubradagdevren ay geçişler o kadar net hissedildi ki bende de😂 mesela dün deli gibi kusarken ertesi gün çok iyiydim ve öyle gitti. 2. Trimester hoşgelmişti. Sonra birden bel ağrısı ve mide yanması yaşamaya başladım 3. Trimester hoşgelmişti 😂 bi anda hissediyor insan çok garip cidden😅
sevvalcik Bende bir haftadir böyleyim gece gündüz durmadan tuvallette gidiyorum yurusem hemen yoruluyorum nefes nefese kalıyorum daha sonlara doğru napıcam bilmiyorum gözüm korktu
Kubradagdevren amayinedeiyiilerledim çok bekledim bu gebeliğimi isyanım yok bu günlere de çok şükür ama insan ilk defa yaşayınca bir garip oluyor öyle göründüğü gibi asla kolay bişey değil gerçekten hamilelik
kitten11 izobellaaa-_- ayyy sağlıklı olsun da 🥲 hep solda hareket ederdi bugün sağ tarafa geçmiş hanımefendi 🫠
rizelianne kitten11 hepimiz aynıyız demekki. Uzansam rahat olamıyorum mide yanmasından. Oturur pozisyonda uzansam bel ağrısından kalkamıyorum.
amayinedeiyiilerledim Kubradagdevren evet bazen gözlerim doluyor annemi ne kadar kolay üzüyormuşum meğer diye. Gerçekten kolay değil. Ve bende şükrediyorum hep🤲🏼🥰 Rabbim sağlıkla kavuştursun hepimizi 🤲🏼💐