babymom99 Soğan kürü yaparken ilişkiye devam edip hamile kalırsak acaba bebeğe bir sorun olur mu? Bu ay soğan kürü denemek istiyorum ama korkuyorum kür kullanırken hamile kalınınca sıkıntı olur mu diye çünkü düşük için de soğan kullanılırmış eski zamanlarda
gammzeeaa babymom99 bir sorun olmaz diye biliyorum zaten iki hafta kullanıyorsun ben kullanmıştım bi sorun olmadı yumurtalıklar için çok faydası oluyor
Hayalim_s babymom99 adetin 3 günü başlayıp 15 gün içmiştim o dönem hiç ilişki olmadı soğan kürünü bitirdikten sonra gün aşırı birliktelik oldu sonraki ay hamile kaldım
Zynp12 babymom99 soğan kürünü adet bitiminin 3. Günü başlayıp 15 gün kullanıp ara vereceksiniz 15 gün zaten o süreçte yumutlama günlerine denk geliyor. Ara vermek önemli 15 gün tekrar adet gününe kadar bekleyin egerki inşallah adet olmazsınız da tutar eğer olursa yine aynı şekilde yapmanız lazım yani devamli değil 15 gün kullanıp 15 gün ara verilmeli
ZeynepDuru17 babymom99 yumurtlama dönemine yakın içiyorsun ya ondan bahsediyorum benim kistlerim vardı büyük çaplı hemde eridi kayboldu gitti doktor düşük yaptırır demişti hamile kalmayı düşünüyorsan ilişkiye yakın fazla.tuketme demişti