Nehirimmm28 _Rojbin_ sancıların beş dk da bir düşerse hastaneye başvurabilirsin canım nişanın geldi mi ?
Nehirimmm28 _Rojbin_ bende 39 haftadayim kasılma ve sancılarım var yarına kadar dogururum gibi galiba ama düzenli değil daha
_Rojbin_ Nehirimmm28 Nehirimmm28 dünde aynı sekildeydi ama bugün bıçak gibi kramplar gelip gidiyo büyük tuvalete çıkacak gibiyim bel ağrım da eşlik ediyo ama ara da duruyor
Haticeburak06 Nehirimmm28 bende 39+4üm dünden beri kasılma vardı bugün baya sıklaştı inşallah artarda doğum olur ya🥺
Nehirimmm28 Haticeburak06 inşallah canım yaa artık nefes almakta zorlanıyorum ilk gebeliğim de böyle degildi 🤐
Haticeburak06 Nehirimmm28 ay ben nefes almak değilde altımdaki baskıdan ve kasılmalardan yoruldum. Karnın düşmedimi
_Rojbin_ Nehirimmm28 bende oğlumda leke gördüm direk gittim ama bunda sancı var ağrı geliyo ama leke su falan gelmedi ara ara oluyo sadece
_Rojbin_ beyhan3678 bende de aynı şekilde sancıların beş dakka bı inerse doğum geliyo diyolar bende mide bulantısı bel agrisida var ara ara kiramp şeklinde ağrılarım oluyor