Mommerve Ozge18 o hastanede ilk gebelik takibimi yapan doktor başlamış üstelik öğr görevlisi olmuş doğum paketi fiyatlarını öğrenmek için aradım telefonda bilgi vermediklerini söylediler sizin bilginiz varmı acaba
Ozge18 Mommerve fiyat bilgisi hiç almadık doğum için tam netleşmedi çünkü bizim zorunlu olduğumuz için başkentte olacak eğer netleşirse doğum oda 1 ay içerisinde belli olucak eğer öğrenirsem bu cuma şeker yüklemesine gideceğim sizi bilgilendiririm
Mommerve Ozge18 çok teşekkür ederim arkadaşım hastanenin yakınında oturuyor yarın müsait olursa uğrayıp oda fiyat alacak bende sonuç alırsam yazarım sağlıkla kavuşun bebişinize inş 🌸
Ozge18 Mommerve merhaba ben bu gün fiyat sordum 60 bin doğum paketi , sezaryen 20 bin, 50 bin normal doğum dediler bize
Sevolino Ozge18 merhaba doğum dahil fiyat mı 60 bin ? Siz doktordan memnun musunuz? Ben de doktor araştırıyorum Ankarada
Ozge18 Begumsen yaa memnun musunuz ben ilk kez geçen hafta gittim 24 haftalık gebeyim bebeğimin kalbinde bir problem olduğu için başkentte doğum yapacağım muhtemelen
Begumsen Ozge18 anladım, bende planlı gebelikle birlikte gittim, sonrasında da memnun kaldığım için yine Nihal hocayla devam ediyorum 🌸
Sevolino Ozge18 yani sadece doğum mu 60 bin acaba ? Ben de 8 haftalık gebeyim doğum paketi almak için fiyat araştırıyorum sizde herhangi bir risk var mıydı perinatolog seçmeniz için?
busrayakar Ozge18 merhaba kusura bakmayın şimdi çıktınız karşıma Ankara da nihal hoca perinatoloji doktoru dimi
busrayakar Ozge18 bende gidicem oraya başka şehirden Meral ediyordum nasıl bi doktor diye evhamlandım ücreti nedir bilginiz var mı