Cosimaniehaus amine4444 ikizlerin dil yeteneği iyi olur yabancı dile yatkın olurlar aklınızda bulunsun:)
Miskinim Cosimaniehaus ben onu laf gebesi olarak duymuştum. 😅 erkekleri dil anlamında lafı nereye ne şekilde çekeceğini çok iyi bilen dil yeteneği o anlamda gelişmiş burçlar😅
Sermec27 amine4444 değil desem yalan olur 😁 ikinci oğlum İkizler üçüncü oğlumda ikizler olacak neyse yapacak bir şey yok 😁
Cylnrcp1410 amine4444 oğlum ikizler burcu. 20 mayısta hastaneye yattım 22sini bulmasın diye o kadar dua ettim ama beyefendi 22sini bekledi gerçekten 😂 burçlarla ilgili pek bilgim yok ama genelde ikizler burcuyla anlaşamam. Anlatıldığı gibi de değil ama ya şu an 3 yaşında gerçi ilerde ne olur görücez 😂
elmaelmaelma zumraninannesii 21 haziranda doğurucam dediğine göre 34 hafta civarındadır. Sizin temmuzda değil mi doğum?
amine4444 elmaelmaelma evet canm 35+2 yim bugun gün verdi doktor 21 haziran diye aslında desem 24 haziran olsun bakalım ne der
zumraninannesii elmaelmaelma galiba 30+2 haftaliğiz olduk ne zamana geliyor bilmiyorum hesaplamadim kacici haftada gidip gün aldınız
elmaelmaelma amine4444 bana da doktor tahmini olarak 21 haziranı söyledi. Hatta konu açmıştım buraya, doktoru ikna edebilirsem 1-2 gün daha bekleyip yengeçe mi denk getirsem diye 😂
amine4444 elmaelmaelma evet canım bende söylücem pazartesi kontrl var yine dicem 24 gibi dogum olsun sezaryanda millet gününü bile belirliyor bi deniyelim 🤣
gozdexx elmaelmaelma benim kızım da yengeçe denk geliyor biraz erken doğsun istiyorum ikizler olsun diye 😂 ikizler kötü ama yengeç ikizlerden de kötü bence
elmaelmaelma amine4444 ben doktorun söylediğine uyup ikizlerde kalmaya karar verdim 😅 yengeç daha sorunlu geldi. İkizlerin en azından çalışkan, zeki, sorumluluk sahibi olduğunu biliyorum. Öyle de olur inşallah. Erkek için yengeç daha zor gibi geldi bana.
elmaelmaelma gozdexx işte sadece burç değil aslında karakteri etkileyen ama insan yine de bi düşünüyor😅 ben de sanırım ikizlerde kalıcam doktorun söylediği tarihe uyup. Erkek için yengeç çok iyi olmayacak gibi karara vardım.
elmaelmaelma zumraninannesii sizin daha 2-2,5 ay var. Temmuzun 20-30u arasına denk geliyor sanırım doğumunuz. Genelde doktor 34-35.haftada tahmini bi tarih söylüyor sezaryen için. 36-37.haftada net gün veriyorlar.
zumraninannesii elmaelmaelma dediginiz gibi o tarihler arasında olur bnimki ikinci hamileligim 37. haftaya kadar doktora gitmeyi düşünmüyorum zaten giderim gün verir o zman ikinci prensesim olacak inşallah hayırlısıyla