Sezer2108 Merhaba arkadaşlar. Midemde inanılmaz bir şişlik var. Sanki midem hiç birşeyi sindirmiyormuş gibi. Aşırı bulantım ve mide yanmam var. İstifra edemiyorum etsem rahatlayacak gibiyim. Bu durumda olan var mı nasıl çözüm buldunuz
Umutlabekleyis Sezer2108 çözümü yok inan. Günde 4 tane prilam artı zofer kullanıyorum gecmıyo ama nasıl kusarım diyosan kusamadıgımda baya bi kendimi zorlayıp su iciyorum bi diklemede normalde sudan tiksindiğim icin hemen kusuyorum dene istersen
Seddda Umutlabekleyis dramamine kullanın çok iyi geliyor miğde bulantısı için sadece uyku yapıyor ve reçete ile satılıyor beni bir tek o ilaç rahatlatıyor
Umutlabekleyis Seddda doktpr dün yazdı onu yarın alcam onu kullanırken prilamı bıraktın mı canım ve sabah akşammı
Umutlabekleyis Bge canım ben 2 günde bir serum yiyorum aglayarak giriyorum artık serumda cok fayda etmıyor inan tüm hastane doktorlar tanıyo gecmıyo yani bakalım tabi herkesde farklı inşallah hepimiz sağlıklı kolay hamilelik geciririz
Sezer2108 Bana da doktor prilam yazmıştı sizin dediğiniz daha etkiliyse onu kullanayım. Allah yardımcımız olsun hepimizin 🙏🏻
esraelt Nurbozdag08 midem ağzıma geldi ve genzime kaçtı şu an gogsum yaniyor 😓 nöbetçi eczaneye mi gitsem bilemedim çok kötüyüm
Nurbozdag08 esraelt salatalık elma varsa ye limonlu su iç varsa. Derin nefes al biraz kafanın altına 2 yastık koy bacağının arasına yastık koy ve uyumaya çalış bana iyi gelenler bunlar canım inşallah sizlere de iyi gelir