Ahmtimrn Kızlar hamileyken çalışmak zor oluyor mu? Güzel bir iş fırsatı çıktı karşıma lakin benım hiç içimden gelmiyor gitmek
deletedmom832 Ahmtimrn 7 haftalık hamileyim bende calısıyorummm lojistik firmasındayım hamileliğe ve işe bağlı
Biology26 Ahmtimrn bende özel bi kurumda öğretmen olarak çalıştım perşembe derse gidip ctesi doğum yaptm😅 son ayımda ders saatm çok azdı ama ve hergün gitmedm
Mel0s Ahmtimrn cokk zor canm ben calisiorm gercekten dayanilcak gbi degil tabi her is farkli ben butun gun ayakta calisorm
Balll Ben 35. Haftama kadar çalıştım canım hem vakit geçiyor hem kazandığın parayla bebişine istediğini alırsın hem hareket ettiğinden fazla ağırlaşmıyorsun fazla da kilo almadım
Ahmtimrn Balll peki sabah kalkmak falan zor olmadımı sizin için ben evden dısarı bile çıkmak istemiyorum
Gulsen1989 Masa başı benim iş ofiste yalnızım çok yoğunda olmuyorum o yüzden çalışabildigim kadar calisicam
Researcher Ahmtimrn dediğim gibi şartlar ve çalışacağınız işe ve hamileliğinize bağlı ben çok zorlanıyorum devlette memurum ama sürekli ayaktayım şartları ağır eger sizi zorlamıcsksa neden olmasın ?
Enesim Ahmtimrn evde vakit geçmiyormuş kesinlikle 4 gün raporluydum çok sıkıldım resmen, işiniz rahatsa çalışmak güzel bence
denizannee Kuaförüm bütün gün peroksitler oje kokuları vesaire içindeyim ama maskeyle çalışıyorum eldivensiz boyaya dokunmuyorum 9.30-7.30 çalışıyorum zor tabi ama hamileliğin bir hastalık değil kadınlar için doğal bir süreç olduğu taraftariyim. Sağlığı etkileyen herhangi bi durum olmadıkça çalışmanın hiçbirşeyi olumsuz yönde etkilediğini düşünmüyorum. Hele ki bir kadın için çalışıp kendi parasını kazanması bence harika bir özgüven kaynağı. Tabiki benim görüşüm😊