gmzy1 Doğum yapan veya yapacak arkadaşlar hangi fiyatlara doğum yaptınız yada anlaştınız bigi paylaşımı yaparsanız sevnirim
Sennur16 gmzy1 İbrahim Avcı özel muayenesi var pembe mavide doğum yapıyor 45bn tl imiş .Aylık ücreti 1.500 Adını yazın çok güzel yorumları var hocanın
Minimidilli Ben dorukta yapacaktım yıldırım doruk 20 demişti ama doktorum diğer doruk şubesine gidince hayat hastanesine geçtim burda 22 buçuğa anlaştık haziranda 30 olacakmış ve doktorumda çok iyi
Busraaaaaaaa16 Minimidilli hayat hastanesindeki doktorunuz kim acaba ben de doktor arayışındayım bursadaki hastanelerde
Minimidilli Busraaaaaaaa16 Merve ışık o kadar tatlı bir doktor ki hiç şüpheniz olmadan kendinizi teslim edebilirsiniz
Busraaaaaaaa16 Minimidilli aa görmedim canım üstte olanı 1 haziran da zam geliyomuş bakalım ne kadar olucak
esindogantirak Nev Esentepe Doç. Dr Tayfur Çift doktorum, çok da memnunum tavsiye ederim. Muaynesi bin küsur civarı ama doğum için henüz fiyat almadım, o da Min. 30 bin gibidir
esindogantirak Busraaaaaaaa16 Evet şehir hastahanesinden geçti, hem miyom hem de kolestaz yaşıyorum, sürecimi çok iyi yönetiyor ve çok da titiz bir hoca hiçbir şeyi riske atmıyor, Tavsiye ederim 🌸🙏
Tugce_Bakar Ahsen_ahsen Akademi hastanesindeydi doktorum feyruz atar Samandağ Yolunda Karaçay da özel kliniği var oaraya gidiyorum dogumum da mozaikte olucak
Ahsen_ahsen Tugce_Bakar hmmm anladım. Allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah. Bende mozaik hastanesine gidiyordum ama son zamanımda değiştirdim.
gmzy1 Bende new esentepe neşe kaplan karakaş gidiyorum bursada ilk doğumumu normal yaptım çok tatlı bi doktor, bakalım bu doğumda ne olacak ücret öğrenince paylaşım yaparım düşünenlere
Tugce_Bakar Ahsen_ahsen Amin sizede bnm özel kliniğe gittigm doktorum mozaiktede görev yapıyor orası pahalı olduğundan dolayı Kendi kliniğine calisyo çok cana yakın ve hastaları düşünen biri ve hastası bayağı çok öneririm sizede