Petek35Ozcan Merhaba anneler özel hastahanede kaç gün kalınıyor doğumdan sonra benim bildiğim 24 saat ama üç gün kalanlar da var hiç birseyleri yokken neden olabilir
Emel_34 Petek35Ozcan ben pazartesi sabah doğum yaptım çarşamba günü sabah çıktım aslında doktor dedi ıstersen Salı gün ıyı hıssetmıyorsan kal bende kalmak ıstedım evde daha kötü olur diye enazından ağrı olunca gelip müdahale ediyorlardı
yaasemin Petek35Ozcan ıkı gün kalabılıyorsun ben bır gece kaldım çıktım doktorum çıkma dedı ama iyi olduğum için çıktım
marsuk34 Petek35Ozcan normal doğum 1 gece sezeryan 2 gece kalınır özel hastanelerde. Ekstrem bir durum gelişmediği sürece böyle
Elanur070717 Petek35Ozcan normal doğum yaptım akşam 19:20 de oğlumu kucağıma aldım sabah 10 da taburcu oldum bir gece kaldım
Petek35Ozcan Emel_34 anladım peki bu durumda doğum ücretine fark geliyormu iyileşene kadar aynı ücret mi
yeschef-13 Petek35Ozcan normal doğumda 1 gece sezeryan doğumda 2 gece ücretsiz konaklama oluyor tamamen size kalmış uzatmak isterseniz 5 gün kalın
Ecem95 Petek35Ozcan 3 gün kaldım spinal sezaryen + myom ameliyatı olduğum için yoksa drum 24 saatte taburcu edecekti
Eda1254 Petek35Ozcan merhaba o hastaneye bağlı bence size ücret olarak çıkarabilirler herşeyi başta konuşun bence nerde doğumu düşünüyorsunuz ücret olarak ne kadar bı tutar sundular bende düşünüyorum
Petek35Ozcan Eda1254 aynen dediğin gibi sormak lazım ben izmirdeyim su hospital dâ doğum düşünüyorum doktordan falan memnunum yani
Eda1254 Petek35Ozcan özele çok yönelmek istemiyodum hani devlet daha iyi valan diye ama devlette öyle bi hale geldiki doktor yok bulunduğum yerde oyüzden özel hastanede takibini yapan doktorda doğumu düşünüyoruz fiyatlar nasıl hiç bilmiyorum
Petek35Ozcan Eda1254 aynen gercekten insan güvenmiyor asistanlara da yani ben ilk başta gittim ne sorsam yarim ağız cevap var kesin olmayan cevap aldim yani oda öğreniyor sonuçta
Lenay223 Petek35Ozcan gazını cikarabilirsen iyi olursan bir gün ama kötü olursa iki gün yatarsın dedi doktorum
Eda1254 Petek35Ozcan güvenemiyorum özelde doğum kolaymi o paranın hakkını veriyolarmi en önemlisi çocuga önem veriyolarmi bunlar kafamı çok kurcaliyo