Peeriii 35 haftalık oldum doktorum 22 Haziran’da gün verdi ama baktım herkesin sezeryenj daha erken yapıyolar bana neden geç verdi bı de Bayram tatili girmiyor mu araya sıkıntı olmaz mı o tarihte
ipeklinaismom Peeriii 38+1 de Ramazan Bayramı’nın ikinci günü oldum özel olduğu için doktorum vardı özel.hastane ise sorun olmuyor ama yinede doktorunuza sorun
Arenbade Peeriii Ben 33+7 yim bana temmuzun 3 u ya da 4 ü alırız dedi 38. haftayı doldurmayı bekliyolarmış genelde doktor böyle dedi bana
1anne3bebe Peeriii 34+2 yim. Benim doktorum 37. Haftada gün veriyor . Bende görüyorum şaşırıyorum bir ay öncede gün alanlar var.
Ebrusirin Ben de bu gün 35 haftalık oldum doktora gittim. Bana gün bile söylemedi 37+3 te gideceğim bir daha ozaman planlarız dedi sezeryanı
Nergizgokce Evett banada 32. Haftada verdi günü şuan 33 hafta olduk tam 3 temmuzda doğum olucak rabbim nasip ederse günü erken vermesi bi yandan çok iyi oldu✨🌸
Fulya1993 Arenbade kız bebeklerde 38 de yapılıyor direkt ama erkek bebeklerde 39 u bulduruyorlar ciğer toleransı daha geç oluyormuş erkeklerin
Arascancan Peeriii 10 haziranda filan 38 haftalik olmuş oluyor bide bayrama denk gelmemesi daha iyi bence çünkü bayram iznine çıkarlarsa zor randevu bulunur
Ebrusirin Peeriii özele gidiyorum. Önceki kızımda da aynı doktordaydım onun tarihini de son zamanlarda planlamıştık diye hatırlıyorum. Beklemedeyiz bakalım
Sadeceanne2 Peeriii anne karnında ne kadar kalırsa o kadar daha iyi bebek için niye üzüldün ki bende 34+4üm haftaya Salı devlete gideceğim dün almak için
Pinaargunes Peeriii bana da dedi ki sezaryan olursa oyle hocam 38 ay beni alin yoruldum bitsin artik vs demek yok dedi 39dan assagi almicam dedi sebebi bebegin cigerleri guzelce gelişiyomuş gelişim açısından vs oyuzden 39 güzel hafta bence bakalim hayirlisi tabi🙏
Spgrr Peeriii benim doktorumda tam 39. Haftaya verdi hatta 39+2 ye verecekti ama bayram yogunlugu vardı bende 11 haziran istedim her doktor farklı kimi 38 aliyor kimi 39 da ama bence bebegin gününü doldurması önemli anne karnındaki 1 gun bile çok önemli onlar için
tubaysima Peeriii ben daha gün almadım haftaya verecek büyük ihtimalle 37+5 olmuş olucam o zamana Allah izin verirse