elamom24 20 haftalik hamileyim cok hareketliyim ve yediklerime de dikkat ediyorum ama simdiden 6 kilo aldim bu normal mi 😕
Ays-0 elamom24 bende aşırı iştah var 1 saate acıkıyorum normalde de iştahlı birisiyim, 21+5 hamileyim 5 kilo almışım doktorum uyardı hızlı kilo almışsın diyerek, şimdi kaç kiloyum bilmiyorum 5in üzerinde cikmisimdir da ne kadar çıkmışımdir bilemicem 🙄
canvecanan yilldizyilldiz dbetibet bende aynı durumdayım ilk gebeligimde de 30 kilo almıştım doğumdan sonra vermiştim bunda da veririz inşallah
elamom24 Ben dikkat de ediyorum oysaki gece yemek yemiyorum tatli vs yemiyorum ama vucudum cabuk kilo aliyor demek ki
gulcin8396 elamom24 İlk hamileliğimde sadece 2 kilo alarak doğuma gittim bu hamilelikte simdiden 7 kilo almışım bende bugün 21. Haftaya girdim doktor pek bişey demiyor ama ben çok rahatsızım serklajliyim erken doğum riskim var Allah’tan bebek önden gitmiyor haftasıyla uyumlu şuan ve şeker hastasıyım dikkat etmem gerekiyor hamur işi tatlı değilde ekmek çok yiyorum durduramıyorum kendimi
elamom24 Benim hic bulantim kusmam olmadi ama normal zamanda yediklerimi yiyorum yediklerimi abartmiyorum ekmek tatli vs yemiyorum ama sanirim hormonlarda hizli aldim umarim yavaslar sonuna kadar boyle gidersem yandim
Nevrie 18 haftaya +4 kiloyla girdim yalnız değilsiniz 😁 serklaj oldum 2 kilo verdim hastene sürecinde üzüntüden gitti.. serklajlı bir hamile olarak alınırda verilirde diyorum yeter ki evlatlarımız iyi olsun ☺️