Nurgul1661 Tictack valla canım bende 57 le hamiel kaldım 5 aylık oldum 61 kilo olmuşum bence bende çok kilo aldım gibi
serapmusta 80 ile hamile kalmıştım. İlk 3 ay 5 kilo verdim 75 oldum. Bugün tam 20 yi bitirdik 4 kilo aldım şimdiye kadar. Şu an 79 la devam. Ne kadar alırım bilmiyorum. İlk hamileliğimde 15 16 kilo almıştım. İnşallah çok almam. Dikkat etmeye çalışıyorum.
Semrat Ysmnpmk yaaa süpersin canım gerçekten 👏 bende hamilelikten önce bir türlü veremdm 106 ile hamile kaldım şuan 104 um 95 flan duseblsem bı sen hiç bsey yapmadnmi vermek için kustunmu ondan mı verdin
Ysmnpmk Semrat yok canım inanki bişey yapmadım . Mide bulantim oluyor ama kusamiyorum daha bir kere cikartmadim.sadece gebelik öncesi çok çikolata severdim yerdimde ondan midem bulandı ve tiksindigim çok şey oldu. Kilom oturarak gitti 😀☺️bünye meselesi sanırım normalde çünkü kilo verebilen biri değilim ben tiroidim ve pcosum var diye ama gebelik ters etki yaptı
Semrat Ysmnpmk anladım canım benimde çok bulantım var kusuyorum ben ama daha çok gitmedi inslh veririm bende 😁 bendede troid var canım şuan ilaç kullanyrm hatta 75 mglik euthyrox kullanıyorum
Ysmnpmk Semrat bende 150lik kullanıyorum canım aynı ilaçtan. Normalde kilo vermeye çalışıyordum tüp bebek tedavisi öncesi gitmiyordu 😀 demekki vermem için hamile kalmam gerekiyomus. Doktorum zaten vermen çok iyi dedi fazla kilo almamamiz gerekiyomus bizim kilomuz zaten fazla diye inşallah çok almayizda
Semrat Ysmnpmk bende aynen kilo vermeye çalışırken hamile kaldım canım 😁 ayy evet çok almamız lazım yaa ilk kizmdda 90 ile hamile kalıp 108 ile doğuma gitmiştim ilk aylarda kilo vermeme rağmen inslh bunda çok almam
Lykiav Tictack 6.haftadayim ve aşırı yemek yeme ihtiyacı hissediyorum. Kilo alicam diye de korkuyorum
sltn2686 Lykiav 7.haftadayım karnım davul gibi şiş 1 kilo aldım ne oluyo anlamadım psikolojim bozuk normal kiloda hamile kaldım
Btlshnnn Tictack 12+6 olduk hiç almadım çok şükür hatta 77 kilo ile hamile kaldım 75 kiloya düştüm canım tatlı asla yemek istemiyor o sebeple bence kilo verdim ikinci gebeliğim bu ilkinde çok almıştım açıkçası dikkat ettim ediyorum hala da ilk 6 ay kilo almak istemiyorum açıkçası bakalım sağlıkla gelsinler kilo verilir hiç dert etmeyelim 🥰
Ysmnpmk Semrat gebelik şekeri falan yasadinizmi ilk hamileliginizde bu şekerden çok korkuyorum ya kilomdan dolayı😕 bende 89a inmistim sonra tekrar aldım 98le gebe kaldım şimdi tekrar 88e indim inşallah eski kilomu aşmadan bitiririm😀
Semrat Ysmnpmk yok yaşamadım canım ama bunda nasıl olur bilmiyorum doktor dikkat et dedi pilavdi makarnaydi pek yeme dedi 😁 inslh eski kilonu aşmadan tamamlarsin bende inslh çok almam kaçıncı haftaydi senin canım
twinsmom__ Tictack bnde başlarda mide bulantısından hiç bişey yiyemiyordum sürekli tost çünkü midemi sdce tost bastırıyordu 16.haftamda gittim en son 4,5kilo almışım😭 bu işin sonu nereye varacak böyle😫
Buglem_38 Tictack keşke bende yiyebilsem de alsam berbat bir hamilelik geçiriyorum kilo verilir hiç takma kafana ekmek yemek aklına ne gelirse herşey den tiksinti ve bulanfi geliyor bnde sık açıkiyorum ama yiyemiyorum da bu sefer halsizlik bulantı daha beter oluyor boşver h8c takma kafana böylesi daha kötü zayifladm ben bebek besleniyor mu acaba diye suphedeyim🤮😑😥
Asyaaygunkaraman Tictack ben şuan 14 haftalık hamileyim 5 kilo verdim 71 le hamile kaldım şuan 66 yim ben mi anormalim bilemedim