Zeyyno_ _b-e_ Valla sıra bulamayınca mecbur bekliyoruz sistemde değişmiş artık ilk gebeligimde DHA erken gidiyodum sık sık ama bu gebeligimde ayda bir zor sıra buluyorum
_b-e_ Zeyyno_ o yüzden özele gitmek gerekıyor bazen ama o da çok pahalı nasıl yetınecez bılmıyorum 🤦🏻♀️ devlet hastanelerı bır de yabancı uyruklu dolu bize o yüzden sıra gelmıyor
balim35 @_b-e_ Bende 15.haftaya kadar iki haftada bir gittim sonra doktor 3 hafta yapalım deyince ben iki hadtaya zor dayanıyorum dedim tmm ozaman dedi 😅😅 özele gidiyorsanız ısrar edin ya bebişleri görmek hakkımız 😅
_b-e_ balim35 özele her seferinde gıdemıyorum doğum da gıdıcem anca muayene bıle 2.5 çünkü her ay verebılecek maddı durumumuz yok ne yazıkkı hele suan 🤦🏻♀️
Zynp12 _b-e_ benim gebelik öncesi şeker ve tiroid olduğu için baştan beri 3 haftada bı gidiyorum zaten normaldede galiba 3-4 hafta aralığında çağırıyorlar ben özelde takipliyim devleti bilmiyorum da
_b-e_ Zynp12 gebelıkte sekerınızı nasıl dengeledınız acaba şeker yuklemesı de yapılmamıştır sanırım sıze o zaman
amayinedeiyiilerledim _b-e_ 32 ye kadar 2 haftada bir çağırdı 32den sonra her hafta gelmemi istiyor dr um.
_b-e_ amayinedeiyiilerledim doğumunda az bır süre kalmış umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız bebısınızı 🙏🏻
Zeyyno_ _b-e_ Özelde İnanki riskli bı gebelik değilse çok fuzuli bı fiyat veriyor o kadar para vermek istemiyorum valla
Zynp12 _b-e_ yok yapılmadı yükleme zaten şeker hastası olduğum için. İnsülin kullanıyorum baştan beri birde diyetle devam ediyorum başından beri.
amayinedeiyiilerledim _b-e_ amin amin oluyor öyle bende hep tedirgin gittim doktora 🥲😂 şimdi hareketleri çok net şükür orda olduğunu hissettiriyor ☺️
_b-e_ Damlaozzz ben 2 hafta da gıttıgım ıcın en son doktor gerek yok bu sıklığa dedi alenen kovuldum 1 aya da ben duramıyorum korkuyorum 🤭🤭
Lumlum _b-e_ bir kere karın ağrısı için gitmiştim 10.haftada o kadar çok şükür bir sıkıntımız olmuyor olsa mutlaka gideriz zaten
_b-e_ amayinedeiyiilerledim umarım o zamanlara gelırız bır an önce bu telaseler anne olmak çok zor Muş 🫣
Damlaozzz _b-e_ Ay siz bide beni görün o kadar merak ediyorum ki ayda bir gidince çenem durmuyor randevuda konuşmaktan resmen her gün gel dese giderim 😅🩵