_b-e_ Ben en son 2 hafta önce gördüm bı de ağrılardan dolayı acıle gıdıp gördüm sızlerde hanımısınız 2 hafta felan duruyormusunuz yoksa her hafta gıdermısınız
Mesen _b-e_ bazen 1 ay bazen 1 buçuk ay sık gitmeyi sağlıklı bulmuyorum hem hastane ortamı hemde ultrason cihazı bence sürekli gidilmemeli
yeni-annelik _b-e_ haftada bir giden var mı ya ben ayda 1 kere görmeye gidiyorum doktorum kendi gün veriyor 25 haftalık olduk haftaya göreceğim inşallah
_b-e_ Zeyneppx ben kendi kendime şüphe ediyorum acaba bısey mı oldu neden kusmadım neden asermedım neden hareket etmıyor diye ama gene de 2 haftayı buluyor görünmem sız 1 ay nası duruyorsunuz şüphelenmeden 🙄
6hilal_akin1 Zeyneppx 32 den sonra 2 haftadan 2 haftaya düşüyor 36 dan sonra da haftadan haftaya senin haftanda bende 3 haftadan haftaya gitmiştim
numix _b-e_ ben 2 hafta özele 2 hafta devlete gidiyorum. 1 ay bana çok uzun geliyor o yüzden kendime böyle bir sistem kurdum 🥰😂
_b-e_ yeni-annelik benim kı gün de vermedı dırek detaylı ultrason zamanı gel o da bıraz geç olur dedi 2 hafta gecdı üstünden her sanıye şüphe duyuyorum en son yarın şükür kı gün geldi doktora gıdıcem 🤭
Hulo2105 _b-e_ ayda bir gidiyorum 27. Haftamdayım 1 ay sonra çağırdı. Sonra 2 haftada bire düşer herhalde
Esraalic _b-e_ 32. Haftaya kadar ayda bir gittim sonrasında 10 günde bir gel dedi doktor ama randevu bulamıyorum 15 gün sonraya veriyor mhrs maalesef 🤦♀️
_b-e_ Esraalic evet hastaneler çok sorunlu devlette ben de aldığım hizmetten memnun degılım yalan soyleyemeyecegım
Zeyneppx _b-e_ aynı haftada mıyız 🥰 ben hissediyorum çok şükür 18 den beri ilk hissettiğim zamanlar bir gün hiç hareket hissetmedim korkudan gittim tabi dayanamayıp, başka da sorunum olmadı şükür hissettiğim sürece iyidir inşallah çok oynak hareketli kızım 🙈
Zeyneppx _b-e_ ilk galiba sizinde 😄 neden aşermedim neden midem bulanmıyor demedim hiç valla aşkım ama hareket etmeyince hissetmeyince gittim tabi 😄
_b-e_ Zeyneppx ben 23+2 oldum halen dehset hareketlı dıyemem zaten çok seçemiyorum da hareketlerini bebegın görmesem şüphe görsem zaten randevu yok bı sekılde gıdıyor sonunu görürüz ınsallah 🤭🤭
yeni-annelik _b-e_ ben özel takipliyim bir sorun görmediği sürece sık sık çağırmıyor doktor o yüzden ayda bir gidiyorum bir de biz nipt testi ayrıntılı ultrason her şeyi yaptırdık çok şükür her şeyi iyi o yüzden içim rahat sizde böyle düşünerek stres yapmayın inşallah güzel sonuçlar alırsınız
_b-e_ numix bende detaylı ultrason ıcın özele gıdıcem ılk kez devlette sıra bulamadım çünkü sıstem de oluşturmamıştım ama bu da ıyıymıs 😅