Elizveannesi Phtc ninnibaby tarzı da bişey bakabilirsiniz ama en fazla 4,5 ay kullanırsınız. Bebek sağa sola dönmeye başladığında tehlikeli bi hal alıyor salladığı için.. Sonra da küçük ebatta park yatak seçebilirsiniz.
Psyfatma https://m.n11.com/bebekonfor-krem-fransiz-uyku-setli-elyeza-bebek-besigi-P199823045?gclid=Cj0KCQiA68bhBRCKARIsABYUGifP2PkLZ6AIrb9sZtgXBUQg7Hxt-cpAuyFXCMff79zSixaUkWQ2jIwaAk2JEALw_wcB&gclsrc=aw.ds ben bu besigi aldım gayet ucuz ve kullanışlı ben hepsiburadan 560 a almıştım bi çok yer aynı besigi satıyor. Denizlide bir magazada 850 tlye satili. Int aldık kendimiz kurduk. Kullanmadık henüz ama görüntüsü çok güzel kademeli ve anne yani olması nedeni ile kullanışlı bir besik.
Shrrife Beşik alırsanız en fazla 3-4 ay kullanırsınız tekrar masraf çıkar. Park yataklar 600_700tl bilmiom bütçenizi ama en azından 4yıl kullanırsınkz saha hesaplı olur ki beşimlerdr çok ucız değil
Shrrife Ben sunny baby diye bi marka aldım çok kaliteli çokda pahalı değil 650ydi ben aldığımda büyükçe ve kullanışlı. Bebek Mağazasından almıştım ben