Nurak Bilmeden tomografiye ve rontgene girdim doktor her ihtimale karşı perinatolojiye gönderdi birşey olur mu daha çok küçük 3 4 haftalık
1anne3bebe Nurak Röntgene sağlıkçı oldugum için maruz kaldığımız oldu bilmeden. Kâr zarar hesabıdır birşey diyemem. Ama tomografide yüksek radyasyon var. Doktorunuzu dinleyin . İnşallah bir sıkıntı yaşamazsınız.
Beybiik Nurak röntgeni girdim 2-3defa ya hep ya hiç kuralı var dedi doktor bana ya tamam olur ya devam dedi şükür bi sıkıntım yok şu an
Fyzyzn Nurak Merhaba bende sizinle aynı durumdayım spiralim vardı gebe olduğuma ihtimal dahi vermeden tomografiye girdim baş kısmımdan şuan 6 haftalığım kese görüldü tomografiye 3 haftalıkken girmişim bebeğin sağlığından bi engeli olmasından endişeliyim siz şuan ne durumdasınız acaba
Nurak 1anne3bebe inşallah 😞 bebeğe ne olabilir peki hasta olarak mi doğar böyle bir durumda ya da düşük mü olur
1anne3bebe Nurak yani Allah korusun kötü düşünmeyelim radyasyona bağlı bir engel olabilir. Mr gebelikte çekilebilir ama tomografi çekilemez. Mr da radyo dalgaları kullanılır. Röntgen ve tomografi ise radyasyon içerir. İçinizi ferah tutun. Ama kontrolünüzü ihmal etmeyin.
Neray Ben baş ağrım vardı geçmiyordu 4 5 aylık hamileydim mr ' a girmiştim gayet bilinçli sekilde sıkıntı yok demişlerdi doktor onaylamıştı ama aralarında ne kadar fark var bilemem. İçiniz rahat olsun bence bir sıkıntı olmaz Rabbim sağlıkla kavustursun 🌸
1anne3bebe Nurak kendinizi suçlamayın nerden bileceksiniz hangi anne bile isteye bebeğine zarar verir 🙌 inşallah hiçbişe olmayacak.
Nurak Fyzyzn canım beni perinatolojiye gönderdiler perinatoloji hamileliğe devam kararı çıkardı bı sıkıntı olmaz dedi Allah’ın izniyle ufak tefek riskler var ama kontrol altında devem edeceğiz
EceSB Nurak o kadar küçükken sekel bırakmıyor. Henüz organ gelişimi başlamadığı için. 6 hafta öncesinde ya hep ya hiç kuralı var. Bebek gelişimini tamamen durduruyor o dönemde. Eğer hamileliğiniz devam ediyorsa korkmayın stres daha çok etkiliyor şu anda. Bir sıkıntı olursa da ileride bu yüzden oldu diyip kendinizi suçlamayın.
Nurak EceSB bana da öyle dediler canım şuan hamilelik sağlıklı ilerliyor 10 haftalık olduk bı sıkıntı görmüyorlar ama ufak tefek risklerden de bahsediyorlar Allah’ın izniyle inşallah sağ salim alırım kucağıma bebeğimde de birşey olmaz inşallah ♥️
Melek24 Nurak nasil oldunuz acaba bebeğin durumu nasil bende hamile olduğumu unnutum oğlumla rontgene girdim 16haftalik hamileyken