Arelmom_ Hllbsra bende yaptırdım 12. Haftamda hiç ikili testle uğraşmadım 19 haftalıkkende detaylı ultrason yaptırdım bu kadar şimdi 25 haftalık oldum çok şükür 1 hafta sonrada şeker yüklemesi yaptırcam kısmetse
Hllbsra Bunu yaptırınca diğer testler yapılıyor mu? Hangi durumda yapılıyor, 10 ay önce ölü doğum yaptım ve şuan gebeyim tekrar aynı şeyleri yaşarım diye korkuyorum, yaptırmak istiyorum ama doktorla konuşmadım daha
Emrnkrm Hllbsra fetal DNA testi en guvenilir test oldugu soyleniyor eger bu testi yaptiracaksan digerlerini yaptirip kafani karistirma. Ben ikili ve dortlu yaptirdim orta risk cikti. Sonra fetal DNA yaptirdim hala sonuc bekliyorum inşallah temiz çıkar 🙏🏻
ellifccetin Ella06 Ben Ankara’da yaşıyorum ama Eskişehir Osmangazi Tıp fakültesi fetal DNA testini ücretsiz yaptığını duyunca Eskişehir’e gittim orda yaptırdım. Ücretsiz dediğimiz de 444 lira verdim diğer yerlere göre tabiki parası ücretsiz kalıyor. 3-4 hafta sonrasına sonuçlar çıkıyor. Diğer özellerde yapılan pahalı test gibi doktor doğruluk payı da %99 dedi. Eskişehirde iseniz ya da benim gibi yakın illerde iseniz ve yüksek ücretler vermek istemiyorsanız buraya gidebilirsiniz fikir olsun.
Umutmirzainci Emrnkrm en güvenilir diyorlar ama değil Bizim turner sendromu çıktı amniyosentez yaptırdık yalan olduğunu öğrendik,arayıp sorunca da zaten mutlaka doğru demiyoruz ki dediler 🤷🏻♀️😂
1GamzePrlk ellifccetin Merhaba. Randevu alınıp mı gidiliyor. Detaylı bilgi verebilir misiniz rica etsem
Drfatma Ben de 12. Haftada ikili test ile aynı gün fetal DNA için kan vermiştim. İyiki vermişim ikili yüksek riskli geldi fetal DNA çok şükür temiz geldi. Fetal dna yüzde 99 doğruluğu olan bir tarama testi zaten kesinlikle öneririm intergen de 10 bindi sanırım
ellifccetin 1GamzePrlk Randevu alınmıyor. Pazartesi günü 14.30 Salı perşembe cuma günü ise 10.30dan sonra doktor bakmaya başlıyor. Sabah önceden giderseniz sıra alınmaya başlanıyor. Sıra numarası aldıktan sonra vezneye gidip ödeme yapıyorsunuz pazartesi günü 444 liraydı. Doktor süreci anlatıp bilgilendirme yapıyor sonrasında kan veriyorsunuz ve işleminiz bitiyor.