Kızlar ilk hamileliğim eşimle bugün devlete gittik 3 gün önce betam 1000 di rahat artik keseyi görürüz bebeği göremesek bile diye hani ne yapılmalı ne yapılmamalı ve ben insulin ilaci kullanan biriyim onu da sorgulamak gerek diye düşündüm. Sanırım şu an 5+1 gibiyiz 6 haftanın içindeyiz bilemiyorum son reglim 21 nisandı. Bir heyecanla gittik doktor telefonla oynuyor yanindaki kıza şeker ilaci kullandığımı söylüyorum o ne ya diyor 2 kere ayni şeyleri soruyor doktor telefonla oynuyor tamamen gitti orda heycan neyse yattım bakacak bebek harici her seyi söylüyor biraz kilom var sadece kilodan, kilodan dolayı oluşan çatlaklarımdan konuşuyor daha kötü olur diyetisyene git vs. gibi bir heyecanla bebek icin gitmiştim diyalog bu bu arada aşırı da kilolu değilim sadece üstten kilo alma potansiyelim daha yüksek olduğu için topluyum evet en yüksek kiloda hamile kaldim üzücü ama kilo yani elbet halledilir siye dusunuyorum ki cokk daha toplu olup hamile olan hemcinslerimde var o sırada ultrasondayım dedi ki hiçbir şey yok dedim nasıl yok sonra biraz bastırdı he şurada bir siyahlık var tamam ya dedi ama o kese mi bebek mi ne yani iyi mi kötü mü anlamadım şu an çok kucuk göremiyorum 10 gün sonra gel dedi birakti eşimde tabi ilk heycan bende bi bakabilir miyim dedi o da biz bir şey göremiyoruz ki sen goreceksin dedi güldü yanındaki kızla 5 haftalık falan dedi bıraktı gitti o sirada içeri başkasını aldı bende hem soru sormaya calisiyorum bir yandan diğer kız form doldurmaya çalışıyor eşim köşede karmaşık ortam dedim şeker ilaci kullanıyorum sorun olur mu diyorum cevap yok folik ne önerirsiniz kendim şu an herhangi bir ezcaneden öylesine aldim diyorum tamam öyle kullan dedi geçti bildiğiniz ilk randevum tam bir hayal kırıklığına döndü neden bu kadar mutsuzlar ve ilgisizler inanılmaz bir kötü anı kaldı onu geçtim beni muallakta bıraktı