Simasu14 Miniportakal ikili test için gittiğim perinatoloji söyledi. Doktorum değil. Doğru çıkar mı net bilmiyorum
gayesblog Ayse650 @Simasu14 ikili testte cinsiyet belli olmuyor ki 😅 fetal dna testinde belli oluyor. İkili testte çocuktaki down sendrom riski belirlenir. Cinsiyet ile alakası yok konunun. @Miniportakal @Behiye_demir @Gkce27
Simasu14 gayesblog bilen bir doktorsa görüyor canm. Kızımda da 12. Haftada söyledi doğru çıktı. Yanılma olur mu bilmiyorum😇 Ben 2 hafta sonra yine gideceğim randevum var bakalım doğru çıkıyor mu😇
Behiye_demir gayesblog bir sağlıkçı olarak 2’li testte cinsiyet belli oluyor diye bişey demedim hangi testle neyin nasıl bakıldığını gayet iyi biliyorum .
Simasu14 gayesblog Bugün kesinleşti ve çok şükür ikili test sonuçlarıda temiz çıktı. Cinsiyeti 12 de söylemişti kesinleşti canm🥰
Begboss Simasu14 bana %90 erkek dedi doktor. Yanlış hatırlamıyorsam 14 sonrasında kız olduğu ortaya çıktı, emin olamayıp 3 doktora gittim detaylıya girdim hepsinde kız dediler 32.haftafayım hala içimde bi şüphe 😂
Simasu14 Begboss Ay kötü olmuş. Bizimki bakalım değişecek mi 15 haftalık olduğunda randevum var gideceğim
Begboss gayesblog hem özel hastaneye hem özel muayenehaneye gidiyorum ben. erkek diyen özel hastanedeki doktorumdu. Kız diyenlerin tümü özel muayenehaneleri olan farklı doktorlardı ☺️
gayesblog Gkce27 ultrasonda görmesi için ikili test yaptırmanıza gerek yok. Özelde normal bir muayene esnasında da anlayabilir iyi bir doktor onu demek istedim ben. cinsiyet için yaptırıyor iseniz boşuna para vermeyin. %100 demeyebiliyorlar çünkü
Gkce27 gayesblog he yok ben cinsiyet için gitmemiştim perinatalog kendi baktı söyledi devlete gitmiştim zaten yani haklısınız cinsiyet için gerek yok 🙂