Busraxx Üçlü testte kombine risk 133 çıktı Cut Off 250 doktorum bişi olmaz korkulacak bişi yok dedi sma içim rahat değil sizin sonuçlar nasıldı
Berilikom Busraxx başka bi gözde görsün tabi ben dört doktor gezdim içini rahat lat cnm ama Allahın izniyle olmaz bişiy❤️🙏
Hanus Busraxx Doktorun söylemiş canım işte çok şükr iyiymişsiniz, kötü birşey olsa niye demesin. Hem buradakiler doktordan iyi mi bilecek?
Msalbyrk Busraxx kombine risk önemli . 250 nin altndaki degerler riskli kabul edlyor. Ama kesin sonuc vermiyor bunlar.
Busraxx Adenbebek hiçbiriyle önermedi sadece ayrıntılı ultrasona git dedi bi sorun çıkmaz dedi ve doktorum 36 yıllık bi doktor
Adenbebek Yani şöyle diyim bende bir fikir sahibi degilim ikilide riskim 1/730 cıkmıstı doktor nıfty önerdi 250 altı rısk dıye bılıyorum ikikide ama bu üçlüdede gecerlimi onu bılmıyorum
Busraxx MerveNural doktoruma inanmadıgımdan değil sadece bu testi yaptıranlardanda sonuçlarını ve fikirlerini almak almak amaç .
Hanus Busraxx burada herkes birsey diyecek, kafan karısacak. Acaba? Diyeceksin , kendini hzuursuz edeceksin o yüzden söylüyorum canım
MerveNural Busraxx herkesin sonucu bambaska bu karsilastirilacak bisey değil daha da kendini cikmaza sokarsin. Madem dert edeceksiniz bu kadr psikolojiniz etkilenecek niye yaptirirsiniz bu testleri anlamam