Mlsa123 neslihan1382 bildirimler kısmının orda resim yükle var sizi bir siteye yönlendirecek ordan telefonunuzda çektiğiniz fotoğrafları ekleyin sonra linki kopyalayıp buraya yapıştırarak paylaşabilirsiniz
numix neslihan1382 Pik olmuş canım bugünü kesin değerlendir ve yarın yine test yap. T çizgisi silikleşmişse yumurtan çatladı demek ve yarını da değerlendir🥰
Brcuburci neslihan1382 bugünü değerlendirin yarın daha koyu çıkacak bence bu çizgi silik olana kadar değerlendirin☺️T çizgisi daha koyu olunca pik oluyor☺️
neslihan1382 pinaarrylmz ay gerçekten mi çok sevindim t çizgisi daha net çıkmalı diyenler de olunca kafam karışmıştı
Feride_01 Dün yumurtlama görünüyordu bugün silikleşmiş bu testler beni hergün şaşırtıyor akşama bidaha yapsam mı sence
neslihan1382 orkidemm_ Testi yapmaya geç başlamışım sanırım dünden sonra iki tane daha yaptım giderek siliklesiyor
Feride_01 orkidemm_ canım benim yumurtlama oldu çatlama da oldu kadın doğuma gittim baktı çatlamıs dedi dün tekrar pik gördüm değerlendirdim bugün testte tekrar böyle çıktı ondan kafam karıştı
Feride_01 orkidemm_ 8. Gün yumurtlama olmuştu önemli 3 günü değerlendirdim ama sonrasında da gün aşırı devam ediyoruz değerlendirmeye regl 10 gün var