beybal yilldizyilldiz şuan 16. haftadayım haziranın 11 ine aldım o zaman 19. hafta olucam inşallah yapılır 😅
leyda00 yilldizyilldiz 12+4de bana da doktorum yüzde 90 kız ddi yanilmam pek ddi şuan 15 haftaligim daha detaylı ya var sizce degisr mi alisveris yapsam mı yavaş yavaş 🌸
yilldizyilldiz leyda00 Bence netleşmeden alışverişe başlamayın. Doktorum %100 emin olduktan sonra başladım ben ☺️
yilldizyilldiz Ess03 özelde yaptırdım ben canım. araştırıp başka bi hastaneye git bi de. bebek sağlıklıysa canını da sıkma hiç, bi dahaki sefere görürsün❤️
Ess03 yilldizyilldiz anladım bebek için olumsuz bişey söylemedi ama ikili üçlü yaptırmadım diye hiç susmadı insana vicdan yaptırdı resmen sağlıkla gelsin bebeğiniz sizin de
yilldizyilldiz Ess03 teşekkür ederimm🙏🏻 ben de yaptırmadım o testleri. ense kalınlığı, burun kemiği vs. normal diyince gerek duymadım.
Tugcet1 mrym32 ben istambulda 3400 tl buldum doktorumun önerdiği bir doktor siz ne kadara randevu aldınız acaba ayıptır sorması
Mehlika26 Rukkiye eğer öyle bir şey varsa sakın üzülüp stres yapma 1 ameliyat ile düzelir ve hiç anlaşılmaz ❤️❤️