yalandunyaa KIZLAR Özel hastane takipliyim Sizin doktorlariniz renkli Ultrasyon kağıdı yada Ekrandan Gösteriyor mu 10 haftalık olduk yarın söyleyeceğim renkli de görmek istiyorum diye inşallah açar bakarız
Kadersaahin yalandunyaa ilk başlarda değil sonradan her defasında gösterdi bize muhtemelen belirli bir haftası var diye düşündüm bende
Gmzgm yalandunyaa benim gittiğim hastane mi sorunlu anlamıyorum ki doktorum sadece 1 kağıt veriyo 7 haftayi geçkin gittim dinletmedi kalp atışını 1 ay sonra gel dedi renkli hic yapmaz kesin esim video cekmek istiyo izin vermiyolar neden olabilir
NGold yalandunyaa o kadar küçük haftalarda renklide göreceğiniz bişey olmuyor pek o yüzden göstermiyorlar ama ilerleyen haftalarda gösterirler
numix haftadan beri her gittiğimizde renkli gösteriyor ve videosunu mailden bize atıyor. Biz demeden kendisi yapıyor hep
yalandunyaa Gmzgm 7 haftalık iken kalp atışı mi duymadınız ? Nasıl yani 1 Ay sonra gel diyor Başka bir doktora gözüksen daha güzel olur Bende 7 haftalık iken gittim bana 10. Haftalık olunca gel dedi 🤦♀️
Gmzgm yalandunyaa evet var kalp atışı gösterdi dinleyelim diyorum küçük diyo 6sina baska yeni bi hastane var oraya randevu aldm cihazlari da guzel gidip dinlicem insallah iyidir bebeğim
Mrvcvn yalandunyaa bizim doktorumuz renkliyi 11 haftadanberi açıyor resimde veriyor ama o renkli değil siyah beyaz ama çok net renkli ultrason görüntüsündeyken çekiyor
Gmzgm NGold öyle yapicam bilerek gec gittim dinlerim diye görüntü var ses yok baska hastaneye gidicem
1bebe1meow yalandunyaa valla 26 haftalığım hala renkli göremedim bi dahaki ay diyorlar sürekli ama açmıyorlar 🥲
Bahar2210 yalandunyaa benim doktorum 14. Haftadan sonra açıp bakıyoruz sonucta ısı yollanıyor zararlı daha erken olması demişti
Caglab yalandunyaa ben 21 haftalığım. Hiç göstermedi renkli. Yani renkli olsa ne olur anlamış değilim🤷🏻♀️ daha ilerki haftalarda yüzünü görmek amaçlı renkli bakabilir belki.
Tugcev Caglab Bazılarının cihazları renkli göstermiyormuş. Benimki de göstermiyor. Özel hastane renkli olsun umudu taşıyoruz ama yok 🤦🏼♀️ bazıları maille bile atıyor görüntüleri
Pinkopinkoo Benim doktorum hem renkli hem siyah veriyor. Video çekin diye de izin veriyor. İlk iki doktorum siyah vermişti bı tane. Oğuz hocam süper bı doktor hemde çok eğlenceli birisi. İstanbul Özel Asya hastanesi