sngl3875 Bu sabah sağlık ocağında kan verdim sonuçlar yarın cikacakmis bekleyemedim ve erken gebelik testi yaptım negatif çıktı umudu kesmeli miyim 😞
dika sngl3875 asla umudunu kesme nasibinde varsa olur ben adetime 1 hafta kala yaptım yoktu ve adettim geçtikten sonra yaptım var
Fatmanur12345 sngl3875 asla düşmesin benim bat 3 bazı belirtiler var ama bakalım adet gününe kadar ama sende güzel haber alırsan buralara yazarsın canım güzel haberler verince bizde seviniyoruz
dika sngl3875 üzülme ben adetten 1 hafta önce kan verdim negatifti adettim geçince tekrar verdim ve pozitif oldu insanlarda değişe biliyor
Fatmanur12345 Fatmanur12345 eğer yeni gebelikse kanda hemen çıkmaz ilk idrara sonra kana geçer gebelik ve en az gebeliğinden 10 gün geçmeli idrara geçmesi için
Mamacitaa95 Benimde son 3 ama bende hiç bir belirti yok gebelik testi yapmakta istemiyorum zaten adet olursam aşılamaya başlanacak
Mamacitaa95 Fatmanur12345 inşallah ya bir buçuk senedir hiç olmadı gebelik ama rahim filmi çekilince bir umut olur mu acaba dedim bu ay
Yesillendik_ sngl3875 ama geç dollenmeler de cikmiyor diye biliyorum inşallah vardır ümidini kaybetme yinede
Yesillendik_ sngl3875 aşırı aşırı göğüs hassasiyeti vardı ondan suphelendim bide beyaz kremsi akıntı vardı yapayım dedim baya silik çıktı profilimdeki var hatta fotoğrafı adet günümde kan veririm galiba