Rbu Merhaba, 6.hafta 5 gün bir kere bile midem bulanmadı. 3 kilo aldım bile buna bağlı heralde, kilo konusunu çok takıyorum ilk haftalar hiç alan duymadım. Mide bulantısı için erken mi?
belizdoruk Rbu seninle ayniyiz canim 7 hagtaligim hic mide bulantim olmadi aksine dehset ac hissediyorum kendimi bi guzelde kilo aldim🤣
SonglKaynar Ben de mide bulantısı yaşanadım bu yüzden hızlı kilo aldım. 14 hafta olana kadar 6 kilo aldım ama 3 4 haftadır kilo almıyorum belli bi yerde durur seninde çok takma yediklerine dikkat et yeter bence diyetisyen destekli de götürebilirsin uyacağını düşünüyorsan ☺
1PrensAnnesiii Canım erken daha ben 8 buçuk haftalıkken sabah kusmalarım başladı şuan 16 haftalığız hala devam ediyor☺
Sevgim 1PrensAnnesiii gerçekten mı inanmıyorum daha çok var ozaman bu ağrıların bulantıların geçmesine çok kötüyüm 😔😔😔😔
Happymoomtugce 3 kilo normal değil bence biraz daha dikkatli olmalısın 11+3 benim de hala hamile kaldığım kilomdayim sağlıklı besleniyorum. Midem bulanıyor diye çok düşünme bazısı psikolojik olabiliyor
Fyzard Bulantı için henüz çok erken zaten 😊31 haftalık hamileyim bende başlarda hiç bulantım olmuycak ne güzel diyodum 9. Haftada başladı 5. Aya kadar sabah akşam devam etti 😂 hatta 6 aya kadar 1 kilo bile almadım 6. Aydan sonra kilo almaya başladım bulantılar yüzünden 😊😁
1PrensAnnesiii Sevgim aynen canım 4.ayımız bitti hala sabahları erken kalktığımda kusuyorum ama olsun bebeğimin iyi olduğunu anlıyorum o zaman daha çok mutlu oluyorum🙏😍☺
Melegimveben canım bende 6+5im mide bulantısı çok yaşıyorum kaç defa acile gittim serum takıldım zaten bu mide bulantımdan kan tahlili yaptırdım öyle öğrendim hamileliğimi çok şanslısın bence benim fena midem bulanıyor 🤰🏼