Arelmom_ amayinedeiyiilerledim çok teşekkür ederim ben doğru hesaplamışım ozaman internete yazdığımda 5 aylık çıkınca şaşırdım
Petek35Ozcan Insan inanmiyor demi bende 24 haftalik oldum hala kendimi 5 aylik diye biliyorum 6 ayin icerisinde olduguma inanmiyorum 🙂
Arelmom_ Petek35Ozcan evet zaman öyle hızlı ki 6 ay bitmek üzere derken internette 5 aylık çıkınca kafam karıştı ☺️
Arelmom_ hnb işte mesela çok saçma benim hesaplarıma göre ve arkadaşın paylaşmış olduğuna göre 1 hafta sonra 7 aylık oluyor
hnb @"prensannesi4_ Arelmom_ bence de o mantıksız fotoğraf da var ama koyamadım 7den gün almış oluyorsunuz doktorlar da öyle hesaplıyor cünkü 1 ay 28 gün değil❤️
Arelmom_ hnb ayy kafam çok karıştı 🙈 uygulamada 7 Eylül çıkıyor en iyisi doktora sorim ben gittiğimde 🥰
hnb Arelmom_ son adet tarihinizden ay olarak sayınca bile oluyor tam🥰 ben şu an 30+0 7 aylığım🥰🥰 neyse cok da önenmli değil sağlıkla gelsin bebislerimiz🫶🫶
Arelmom_ yeni-annelik bende dolu dolu 6 aylık olduk haziran da 7 diye hesaplamıştım hep ama sayınca hesaplarım tutmadı pek ☺️