mucizem4423 Beybyi Beybyi canım ben de hevesini kırmak istemem ama idrar da bile çıkmıştı hatta silik çizgi gibi kan verdim hiç bi şey yok beta 5 ti hamile olmadığımı anlayınca söküldü adetim resmen psikolojik olarak kendimizi basılıyoruz maalesef inşallah hamilesindir tabi ki 🤲🏻
Ebuses mucizem4423 çok doğru söylüyosun ya elde değil ama düşünmemek gerçi bu ay benim tek amacım kilo verip pcosu hafifletmekti belirtiler başlayınca aklım direkt oraya kaydı durumum bu forumlarda aynı şeyleri yaşayanlarla dertleşmek 😅😪
Ebuses Solmaz-Papatya teşekkür ederim dönüşünüz için benim de biter hemen umarım hiç ağrım sızım yok çünkü 😪
mucizem4423 Ben foruma bazen ara veriyorum beni çok etkiliyor herkes hamileymiş gibi geliyo bazen bazen de kimse hamile kalamıyor gibi tribe giriyorum
Ebuses mucizem4423 çok dolaşmak beni de etkiliyo bazen girmiyorum bende aklıma takılan olunca yine burda buluyorum kendimi kendimize eziyet akışında yaşamak lazım da işte
mucizem4423 Ebuses gebe kalabiliyormuşsun en azından çok şükür öyle düşün inşallah bi sonraki sağlıklı güzel bi gebelik olur en yakın zamanda benim de o kadar oldu eşin test verdi mi
mucizem4423 Ebuses aynen valla şimdi adetime 1-2 gün var aslında pek bi belirtim de yok ama yani artık beklemek yoruyo olmadıysa direk tüp bebek istiycem zaman su gibi geçiyor yaş kaçtı acaba
Ebuses mucizem4423 gebelikten sonra tayin olduk deprem bölgesine, stres, yalnızlık falan iyice kilo aldırdı kilodan sonra pcos olduğu ortaya çıktı Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun canım geçen gün gittik hastaneye eşim test verecekti ama iptal oldu bakalım bayramdan sonra geldiğimizde ben tedaviye başlıcam nasipse o da muayeneye gidecek
dilaraulusoy Ebuses canımm benim olmuş sonradan fark ettim reglime bir gün kala simsiyah bi lekelenmem oldu devamını bekledim fakat gelmedi gebeymişim. Ara ara yine hafif akıntım oldu ama kesildi
Ebuses dilaraulusoy ne mutlu size, sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin Rabbim doğmadıysa tabi ☺️
Ebuses mucizem4423 26 yaşındayım canım 2 yıllık evliyim normalde gurbette zor olur tek başıma diyordum ama bana yoldaş olur kafasındayım artık bir de çevremdeki herkes inadına hamile arayıp sorduğum bebe soruyo psikolojik olarak yıprandım ters cevap vermemek için çok direniyorum bayramda nasıl tutarım kendimi kim bilir 😮💨
beysenyil Ebuses oğluma hamileliğimi yerleşme kanaması ile öğrenmiştim. Regl olacağım gün kahverengi akıntı geldi sabah, öğleye kadar bekledim sonra akıntı çok gelmedi, hemen kan vermeye gittim beta 100,2 çıkmıştı. Kahverengi koyu bi lekelenmeydi
Ebuses beysenyil hayırlı olsun öncelikle çok sevindim adınıza bende yarın doktora gidicem umarım adetim sökülmez de güzel haber alabilirim 🥰 kahverengi miydi sadece yoksa arada böyle kırmızımsı da geldiği oluyor muydu benim durumum şu an o😒
mucizem4423 Ebuses ay valla hakedene hakkını vereceksin bu kimseyi ilgilendirmez tövbe yarabbim asker eşi falan mısınız ben de asker eşiyim de kendim de hemşireyim bakalım biz de gurbetteyiz ben de aynı senin gibi düşünüyordum ilk evlendiğim zamanlar o zaman eşim korundu istemedi şimdi de deniyoruz 9-10 aydır henüz bi şey çıkmadı hayırlısı olsun hakkımızda inşallah ben de iki yıllık evliyim 29 yaşındayım 🥰💞
beysenyil Ebuses sadece kahverengiydi canım, iki kere tuvalete gidince görmüştüm daha da sonra gelmedi devamı
Ebuses mucizem4423 aynen öyle ama o zamanda saygısız damgasını basıyorlar cahil insanla uğraşmak çok zor, malesef asker eşiyim canım bende öğretmenim ama burda çalışmıyorum Allah yardımcımız olsun gurbet zor😒 vardır vakti saati diyorum artık olmuyorsa sebebi de vardır canım umarım en kısa zamanda ikimizde hayırlı haberler alır, seviniriz ♥️ Bu arada nerde görev yapıyorsunuz şu an ☺️
mucizem4423 Ebuses biz şuan yozgattayız canım eşim ilk doğusunu evlenmeden bitirdi seneye tekrar doğuya gideriz muhtemelen siz nerdesiniz ay çok memnun oldum valla
mucizem4423 Ebuses valla asker eşi olmanın evlenmeden önce ne demek olduğunu anlamamışım kocamsın nerdeysen oraya gelirim diyorum daha tayin bile görmedik ev taşımak öyle bi gözümde büyüyor ki şu an olduğum yeri iş ortamı arkadaşlarımı komşularımı çok seviyor olmama rağmen kendimi buraya ait hissetmiyorum gideceğimizi bildiğim için
Ebuses mucizem4423 bende çok memnun oldumm, bizde malatyadayız şu an 🥰 benimki iş değiştirme muhabbeti yapmıştı evlenmeden kandım bende babamda askerdi ondan askerle polisle falan evlenmem diye büyük konuştum ama şimdi askerden çocuk yapma peşindeyim hayat cok tuhaf😅