allip Selam kızlar, 33+1 haftalığım. Bebeğimde gelişim geriliği var her an sezaryen olabilirim sizce göğüs ucu kremi sürmeye başlayayım mı? Gümüş kapak da aldım. Kuvöze girebilir sağmam gerekecek yara olmasını istemiyorum
Sadeceanne2 allip başlayın sezeryan olursa 38 de alıyorlar. Minik minik sürün kremi gümüş kapak varsa da onuda takın bende 34+3 teyim 35 te başlarım Allahın izniyle
Kbr-ozcn allip 4 günlük anne olarak bildiriyorum başla mutlaka bende o civarda başlamıştım gümüş kapak kullandım düzenli olarak şuanda devam ediyorum faydasını sende görürsün inşallah
yeschef-13 allip benim 26+ da sıvı gelmeye başladığı için 30+ da göğüs ucu kremine 36+ da krem ve e vitamini kapsülüne doktorum başlattı
Kedi38 allip bence sürmeye başla ben uçlarında çok sıkıntı yaşadım şuan 29 haftalığım düzenli sürüyorum çok kuruyor acıyor
allip Kedi38 çok sağ olun ben de emin olamadım göğüs ucuna çok dokunmayın doğum başlatabilir filan diyorlar diye
yeschef-13 allip e vitamini kapsül eczaneden alıyorsunuz 1 tanesini patlatınca 2 göğüse yeterli oluyor