Cansu2233 Ben 36 haftalık hamileyim ve maden suyu içmek zararlı mı yoksa faydalı mı anlamadım bazıları çevremdeki insanlar zararlı olduğunu söylüyorlar sizde içmemde bir sakınca var mı?
RES Cansu2233 şöyle bir durum var. Magnezyum evet önemli. Ama son haftalarda doğum sancılarını hissedemezsin diye bazı doktorlar önermiyor. Bi doktorunuza sorun yine de en doğru cevabı o verir
Cansu2233 RES mantıklı olabilir bu söylediğin ama benim midem yanıyor mide yanmasına da iyi geldiğini duydum
Enfal_06 Cansu2233 🤣🤣 bunu bi arkadaş doktora da söylemişti bebek erir mi hocam biride diyor acı biber yersem bebeğin.totosu yanar mi doğmamış bebeğin totosu nasıl yanicak 😂😂maden suyu bebeği nasıl eritir maden suyu çok faydalı aksine
Caglab Cansu2233 bunun bir şehir efsanesi olduğunu sanıyordum🤣🤣 gerçekmiş.limon da eritir o zaman.hey Allahım
myavocado Cansu2233 bana doktorum günde bir tane içmemi önermişti, ben sürekli içiyorum, ama sade doğal maden suyu. Zararlı olduğunu hiç duymadım, belki meyveli, şekerli filan olan sodalar zararlı diyordur diyenler de.