SeymaOzer0102 Mlsa123 benim de tsh sorunum vardı ilaç başladık sonra oldu çocuk dahiliye ile görüşüp çocuk istediğinizi söyleyin başka bir sıkıntınız yoksa değerler 3ün altına düştüğünde Allah’ın izniyle gebelik olur
Sedadvc Mlsa123 tsh gebe kalmayı zorlastirmaz. Gebe kaldıktan sonra bebeğe zarar verebilir. Bu sebeple düşük olmasını isterler. Değerlerinize göre prolaktin biraz düşse iyi olur. Bir de amh önemli. Kaç amh sizin?
dderyaa tsh değeriniz yüksek çıkmış baya o da gebe kalmayı zorlaştırıyor diye biliyorum arkadaşımda 1 ay ilaç kullandırmışlardı değer düşene kadar, bir doktorunuza danışsanız iyi olur
dderyaa Mlsa123 maalesef tsh değeri için bende kan vermiştim doktorum 2.5 olması gerekiyor dedi benim ki 3 lerde muhtemelen ilaç başlıycak şuan hamileyim. İnşallah sizde en kısa zaman da güzel haberler alırsınız 🌸
Mlsa123 dderyaa benimde çevremdeki insanlar bu değer o kadar etkilemez çok yüksek değil dedikleri için gitmemiştim ama şu anda gitmeyi düşünüyorum
Mlsa123 SeymaOzer0102 yumurta tembelliği tanım var kilodan dolayı düzensiz adet görüyorum onun içinde diyet spor yapmaya başladım. Sizinde mi değeriniz bu aralıktaydı?
Mlsa123 Aysecikkk_ muhtemelen kilo verdiğim zaman adetim düzene giriyor bu sefer de doğal olarak yumurtlama görüyorumdur diye düşünüyorum
Mlsa123 beybim0 tiroid değerim çok değişken ya 🤦🏻♀️birkaç ay önce 2 çıkan değerim en son böyle çıktı yakın zamanda dahiliyeye gitmeyi düşünüyorum