Sumeyyeky Zeyno800 evliliğimizin 3. Yılına kucağımızda kızımızla gireceğiz. Arka arkaya tekrarlayan gebelik kayıpları ile tüp bebeğe başladık ilk denemede tutundu çok şükür 38 haftalık olduk bile 🌸 rabbim bu yolda olan herkesin yüzünü güldürsün umutsuzluğa hiç kapılmayın ❤️
Ysmnpmk Zeyno800 4.5 senelik evliyim 2. Tüp bebekte pozitifi gördüm çok şükür 🤲💕rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın inşallah 🤲
Sedef21 Zeyno800 evlendikten 2 yıl sonra tüp bebek tedavisi olduk çok şükür ilkinde tuttu oğlum oldu 2 embriyo dondurmuştuk 3 yıl sonra yeniden transfer oldum şuan 6 haftalık hamileyim 🌸
Leylatkk Zeyno800 tekrarlayan düşük sonrası genetik taramalı tüp bebek yaptırdık çok şükür ilk denemede tuttu şuan 5 haftalık hamileyim 🤩 eylülde evliliğimin 7.ci yılına giriyorum.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🤲🤲
Sumeyyeky bsradmr007 hayır korkutucu ve zor değil sadece biraz psikolojik olarak sağlam durmamız gereken bir yol o kadar 🌸
Gamzeaytunc 10 yıllık evliyim tek embriyoydu ilk denemede tuttu çok şükür kızım oldu şimdi 15 aylık oldu bile 😊 hiç umutsuz olmadım bu konuda çok şükür nasip oldu bana da Allah isteyen herkese versin
Sumeyyeky bsradmr007 genetik taramalı tüp bebek oldu ilaçlarla birlikte 100 bin tl yi buldu istanbul acıbadem ataşehir de cem demirel doktorum
babyiscoming_ Sumeyyeky bende cem demirel ile başladım bu sürece bugün ilaçları kullanmaya başlıyorum inşallah bende pozitifi görürüm 😍
Gamzeaytunc Zeyno800 evet 5 yumurta toplanmıştı 1 tane embriyo olmuş onun transferi yapılmıştı 😊 sagolun darısı başınıza inşallah
Sumeyyeky bsradmr007 tekrarlayan düşüklerim vardı eşim ve bana kromozom analizi yapıldı benim kromozomlarımda bir problem çıktı genetik taramalı tüp bebek yapılmak zorunda dendi
babygst Zeyno800 evliliğin 3 senesinde kızım oldu 4. Senesinde de bu bebeğim olacak inşalah 3 aylıkken kızım bu bebek kendiliğinden oldu